Şimdi Ara

WINDOWS XP LÜTFEN YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows xp 32 bit kullanıyorum.Bi arkadaşım bana "xp'de çok gereksiz dosyalar var c:/windows klasörüne gir tek tek oradaki dosyaları sil dedi.XP ihtiyacı olan dosyaları kullanıyor onları zaten silemezsin ama diğerleri gereksizdir silinir dedi.Bende öyle yaptım hakkaten bazı dosyalar silindi bazılarıda silinmedi.Xp hata verdi "bu dosya şuan kullanılmaktadır " gibisinden.Bilgisayarı 3-4 saat kullandıktan sonra kapattım ama bu sabah açamadım. run32.dll bulunmadı diye hata veriyor ve açılmıyor.Bu durumda ne yapabilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• nasıl bir saçmalık yapmışın öle .windowsun icindekiler bir yerde kullanır eninde sonunda.format cd varsa repair yap yada format at baska türlü acamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

nasıl bir saçmalık yapmışın öle .windowsun icindekiler bir yerde kullanır eninde sonunda.format cd varsa repair yap yada format at baska türlü acamazsın.

bana mantıklı geldi ya.Keşke o system klasörü ile oynamasaydım,kesin oradan kaynaklandı
  • Yok böyle saçmalık

Sistemi güvenli modda açıp sistem geri yüklemeyi olmadı xp cd si ile onarmayı oda olmadı hata veren dosyayı aynı işletim sistemi kullanan kişiden edinip kendi pc ne at.
  • işe yaramıyorsa microsoft ne diye o dosyaları koymuş oraya biraz düşünün :D
  • hocam en son silincek klasör ve dosyaları silmişsin pcdeki gereksiz dosyaları silmeye kalkarsan çok zamanını alır artı biton sorunla uğraşırsın xp cdsini takıp onarmayı dene olmadı temiz bi format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.