Arkaşlar Windows Xp X64 kullanıyorum ve İTUNES uygulaması calısmıyor nette ceşitli yazılar okudum fakat hiç birisi yeterli bilgiyi vermiyor bu tip sorunla karşılaşan arkadaslarım varmı varsa çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.. İyi forumlar..
aynı sorundan bende sıkıntılıyım bulan yokmu cevaıbını
xp x64 kullanılabilecek en sıkıntılı sistem olsa gerek. uyumlulukta felan deneyin dicemde, sanmam. çoğu oyunun, programın kutusunun arkasında özellikle xp x64 desteklemez yazıyor. apple'ın destek vereceğinide sanmam.
İtunesin 64 bitlik versiyonunu yükleyin o kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
İtunesin 64 bitlik versiyonunu yükleyin o kadar basit
itunes ta sadece vista ve üstünün x64 sürümü var xp x64 ü yaklasık 3 senedir desteklemeyi bırakmıs hiç bir sürümü uymuyor sorunun çözümünü buldum windows 7 kullanıyorum hiç bir dert kalmadı :) yinede yardımlarınız için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme