Şimdi Ara

Windows Yardım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime şöyle güzel bi sp2 li windows cdsi yaptım artık makinenin de formatı gelmişti formatta attım,yükledim windowsu.İşin ilginç yanı bu makineye hiç windows 98 yüklenmesine karşın açılışta bilgisayarda 2 sistem varmıl gibi gözüküyo ve seçim yapmam isteniyo ve bunlardan biri win98 olarak gözüküyo.Valla birsürü şey denedim ama beceremedim.Bundan nasıl kurtulurum bi yardımcı olursanız sevinirim.(Unutmadan ekliyim,formatı windows 98 başlangıç disketiyle attım,ama şimdiye kadar hep onla attım hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım..)

• XP Cd'si ile atılan formatın pis tarafı bu zaten.Bazı dosyalara dokunmuyor.Şu an itibariyle önündeki seçeneklerden bazıları şunlar

1- Bu en kolayı ve herhangi bir sakıncası yok. Bilgisayarım-Sistem Özellikleri-Gelişmiş-Başlangıç ve Kurtarma-Edit(Açılan Notepad penceresini tam ekran yap ki satırları karıştırmayasın)-

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 98" /noexecute=optin /fastdetect benzeri satırı sil yani geriye sadece multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect satırı kalsın..-Kaydet ve çık
    Not: Açılışta Win98 ilk seçenekse XP'yi son menudeki açılan kutudan ilk seçenek yaptıktan sonra EDIT düğmesine bas.

2-Bu yöntem senin psikolojik olarak rahatlaman içindir,yani full temizlik:) WinXP CD'si ile C'yi FAt olarak formatla ve Windows98 CDSi veya açılış disketi ile normal FAT format çek.Sonra Windows'u kur ve kurulumda dosya sistemini tekrar NTFS olarak formatla ve devam et.

• Çok sağol arkadaşım sayende hallettim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.