Şimdi Ara

Windows yardım ve destek silinebilirmi win8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam 1 aydır uğraşıyorum bir kaç kez sıfırladım pcyi ancak yinede pcmde karşılaştığım bir sorun var pc win8 orjinal ve her açtığım uygulamada ister paint olsun ister not defteri olsun veya internetteki bir resme sağ tıklayıp farklı kaydet dediğimde windows yardım ve destek sayfası geliyo kapatıyorum kapattıkça tekrar geliyor bu windows yardım ve destek silinmezmi veya başka bir çözümü olan varmı lütfen en kısa zaman da yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler
     Windows yardım ve destek silinebilirmi win8

• Worthless Mortal W kullanıcısına yanıt
    kardeş evdeki pc de win 8 var unutmazsam akşam bakarım yarın cevap yazarım sana..
  • Çok saol Kardeşim cevabını 4 gözle bekliyorum
  • Klavyende f1 vs bir tuş basılı kalmış olabilir. Klavyesiz dene birde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun olması için sıklıkla bastığın bir tuşun f1 komutunun yerini almış olması olabilir.

Ne zamandır karşılaşıyorsun? yakın zamansa -Konuyla daha fazla uğraşmamak için geri yüklemeyi deneyebiliriz-
  • sistem geri yüklemeyi bir kaç defa denedim sorunum 1 aydır devam ediyor teknik desteğe başvurdum klavyenizde bir sorun yok en kısa zamanda size geri döneceğiz dediler f1 tuşunu kapatmayı felanda denedim kapatsamda dediğim gibi program felan açtığımda geliyor yine o şey lütfen bir çözüm bulun garantiye gönderip 20 gün beklemek istemiyorum cevap yazanlara teşekkürler
  • Worthless Mortal W kullanıcısına yanıt
    kardeş o yardım klasörü açılınca sol yukarda ayarlar var tıkla onu ordaki tikleri kalsır pc otomatik güncellesin gibi şeyler yazıyor o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok kardeşim öle bir seçenek olsa teknik destek çözerdi yardım için saol
  • Lütfen arkadaşlar tek umudum sizsiniz şuna bir çözüm bulun lütfen team wiewer ilede gösterebilirim pc min halini yardımcı olabilicek kişiler lütfen mesaj atsın worthlessmortal@gmail.com adresim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.