Şimdi Ara

Windows yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
14.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • leptopumun hdd arıza yaptı. Sata 320 gb yerine 500 gb sata aldım recovery den ve normal cd den windows yükleyemiyorum yüklemeyi tamamlıyor kayıt defterini kaydediyor windowsu yapılandırırken hata mesajı geliyor

WİNDOWS YÜKLEMEYİ TAMAMLAYAMADI BU BİLGİSAYARA WİNDOWS YÜKLEMEK İÇİN YÜKLEME PROGRAMINI TEKRAR BAŞLATIN

kafayı yiyicem ya 3 farklı cd 3 üde farklı programlar hep aynı yerde hata veriyor. Yetkili sevisi arıyorum 60 tl istiyor.Acil yardım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hdd arızalı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1090

leptopumun hdd arıza yaptı. Sata 320 gb yerine 500 gb sata aldım recovery den ve normal cd den windows yükleyemiyorum yüklemeyi tamamlıyor kayıt defterini kaydediyor windowsu yapılandırırken hata mesajı geliyor

WİNDOWS YÜKLEMEYİ TAMAMLAYAMADI BU BİLGİSAYARA WİNDOWS YÜKLEMEK İÇİN YÜKLEME PROGRAMINI TEKRAR BAŞLATIN

kafayı yiyicem ya 3 farklı cd 3 üde farklı programlar hep aynı yerde hata veriyor. Yetkili sevisi arıyorum 60 tl istiyor.Acil yardım

Usb den format atma imkanın varsa usb den format at açılışda F8 e bas güvenli modda açmayı dene Hirens Boot Varsa hardiske hard format at tamamen biçimlendir tekrar kurulum dene .
  • Öncelikle konuyu horlatmıyorum google indeks attığı için aratan arkadaşların sorunu çözülsün diye. kendi yöntemimi açıklıyorum...

Malesef hddnizde bad sector var ve bu yüzden yüklememe hatası veriyor.bunun sebebi disk birleştirmeyi yapmadığınız için veya elektrik kesintisi olabilir. laptoplarda ise çalışırken düzensiz bir şekilde taşınmaktan olabilir. bunu şu şekilde çözeceğiz. örnek hdd 120 gb ise. siz mantıklı bölmede 40 gb - 74 gb bölüyor olabilirsiniz yada 60 gb 55 gb gibi neyse gelelim yapacaklarımıza...

1. hddyi tersden başlayarak bölümleyeceğiz yani önce depo kısmını yani fazlalık kısımı ayırıyoruz 120 gb ise ben 75 gb depo olarak ayırdım diyelim.
    2. daha sonra 40 gb bölümü ayırıyoruz.
    3. 2 bölümüde biçimlendiriyoruz. ve 40 gb bölüme kurulumu başlatıyoruz.
    4. kurulumun sorunsuzca bittiğini göreceksiniz.
    5. kurulum bittikten sonra 75 gb bölümü en yavaş şekilde format atın bunu hdd yardımcı programlarıyla yapabilirsiniz.
    6. anlatım bitti

alıntı değildir kendi çözümümdür.
    teşekkür ederseniz sevinirim...
    selametle..

• WİNDOWS YÜKLEMEYİ TAMAMLAYAMADI BU BİLGİSAYARA WİNDOWS YÜKLEMEK İÇİN YÜKLEME PROGRAMINI TEKRAR BAŞLATIN

1 Cevap : HDD BAD SEKTOR.

2 Cevap: BAD SEKTOR BOLUMU KAÇ GB ALAN İÇİNDE OLDUGUNU BULUP ORAYI ÖLÜ BIRAKMAKTIR.

3 Cevap: BİOS AYARLARINDAN ----- AHCI YI IDE ---- YAPARSANIZ DÜZELİR.
  • DrifT-SteR D kullanıcısına yanıt
    Benim harddisk sorunum yoktu.
    Recovery manager ile sistemi başa alayım, rahatlasın dedim.
    "yükleme tamamlanamadı" hatası veriyor. Ne yapsam acaba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.