Windows7 starter vardı sistemde, sonra xp kurmak için bios'tan AHCI yerine IDE seçtim ve xp'yi kurdum. XP kurulumunda ve kullanımında sorunla karşılaşmadım fakat daha sonra Windows7'ye geçmek isteyip onu yükleyince sorunlar kesilmedi. İlk başta tam loading ekranı gelince mavi ekran gösterip reboot atıyordu. Güç bela driverları kurduktan sonra sistem normal açılıyor fakat hiçbir yere tıklayamıyorum, açılıştan 1 dakika sonrasında herşey normal fakat 1 dakika geçtikten sonra tıklıyorum birşeylere ama açılmıyor açık pencereler donuyor işlem yapamıyorum.
Tekrar bios'tan AHCI ayarına getirdim bu sefer başlangıçta yine mavi ekran almaya başlayınca IDE'ye çevirdim. Şuan herhangi bir işlem yapamıyorum bilgisayarda.
Ekran kartı driverını kurdum chipset driver kurdum, ahci driver indirdim fakat kurulumda uygun değil hatası aldığım için kuramadım.
Sizce ne yapmalıyım tek çözüm format mıdır?
Yok mu bilen?
Sistem parçalarını yazarmısınız ne tür bir sistem kullanıyorsunuz Masaüstümü Dizüstümü?
Dizüstü fakat çözdüm hocam çözümünü de anlatayım hemen.
Öncelikle Revo Uninstaller'ı kurdum ve programların hepsini temizledim, daha sonra driverları tek tek kurdum ve sistem şuanda stabil konumda. Umarım birilerine yardımı olur bu çözümün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme