Şimdi Ara

Windows7 HDMI ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vista kullanıyodum sorun yoktu Windows7 7600ü yükledim HDMI'dan görüntü aktarıyorum ama ses aktaramıyorum driverları yeni ses ayarlarına bakıyorum HDMI out çalışıyormuş gibi gözüküyor ama ben ses alamıyorum lcd den forumlarda konu hakkında şikayetler var özellikle Win7 nin son sürümüyle ilgili çözüm göremedim

laptop SL500
    ekran kartı nvidia 9300m gs

• sony vaio destek sitesine bu sorunu gidermek için bir update koymuş. Lenovonun sitesinde updateleri takip etmenizi veya realtek'in sitesine girerek bir update bakmanızı öneririm.
  • merhaba arkadaşlar, 2 haftadır aynı sorun bende de vardı. ama sonunda çözdüm. wista yüklüyken bir problem yoktu ses ve görüntüyü hdmi bağlantısı ile iletiyordum.ama windows 7 yi yükleyince tv de görüntü var ses yoktu. aramadığım forum kalmadı. herkes ses kartı sürücüsünü güncelle bilmem ne yap falan. hepsi hikaye. benim ekran kartı NVDİA geforce gt220M. Nvidia sitesine gittim en son sürücüyü yükledim. "sürücü modeli 195.62". ha ilk gördüğünüz download ı yüklemeyin. ya da direkt şu adrese girin: "http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us" Nvidia sizin hangi ekran kartını kullandığınızı tarayacak, daha sonra indirmeniz gereken sürücüyü söyleyecek. daha sonra onu yükleyeceksiniz. saat gece 02.00 oldu. denemeden yattım uydum. sabah kalktım leptop u tv ye bağladım, ses ayarlarından "realtek hdmi output" u varsayılan yaptım. bir de ne göreyim windows 7 sesi ve görüntüyü aynı anda tv ye veriyor... sonuç olarak nvidia ekran kartı olanlar bu şekilde yapacak. diğerlerini bilmem. yani çözüm ses kartı sürücüsü falan değil, ekran kartı sürücüsüyle alakalı.

• şimdi deneyecem eger gercektende öyleyse gercekten sagol.arkadaşlar hep dalga gecip duruyolardı.şimdi gecemeyecekler.
  • Ben Vga'dan bağlıyorum,aynı sorun bende de vardı.Bunu deneyeceğim,umarım olur.Paylaşım için teşekkür ederim
  • bende görüntü aktarıyorum ses aktaramıyorum bende ati var bide ben atinin sitesini ziyaret edeyim baklım düzelecekmi...
  • Ben Realtek Hd Audio sürücüsünü HERŞEYİYLE KALDIRDIM. Pc yi yeniden başlattım. OTOMATİK YÜKLEDİ.Ses geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Xbox Ses Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.