Şimdi Ara

windows7 işletim sisteminin yanında xp sisteminide nasıl kullanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi laptop aldım vidows7 işletim sistemi var ama bana öncelikli olarak lazım olan xp yanlız win7 yi de silmek istemiyorum bilgisayarimda sadce c sürücüsü var ben bu pc ye birde xp yi nasıl yuklerim önce bölüm oluşturmam gerekiyor onuda nasıl yapacağımı tam bilemiyorum yardım ederseniz çok sewinirim şimdiden çok teşekkürler

• KİMSE YARIM ETMİYECEKMİ

• Elinizdeki Windows Xp cd'yle yapabilirsin bölüm oluşturmayı yalnız bilgileriniz gider yani format çekmeniz gerekir. Bilgiler gitmeden bölümlendirmek istiyorsanız Partition Magic programı var onu kullanabilirsiniz(Türkçe dil seçeneği de var) yalnız tam sürümünü edinmeniz gerekiyor, deneme sürümünde biçimlendirme yapamıyorsunuz.
  • win 7 de xp mode vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

win 7 de xp mode vardı sanırım

Xp mode farklı bir şey ve Profesyonel ve Ultimate sürümlerinde var. Xp Mode bazı programların Xp'de çalışmasını sağlıyor yoksa tüm işletim sistemini Xp olarak kullanmanıza olanak tanımıyor
  • YANİ ŞİMDİ WİN7 Yİ DE SİLMEDEN XP Yİ NASI YUKLİCEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

win 7 de xp mode vardı sanırım

Xp mode farklı bir şey ve Profesyonel ve Ultimate sürümlerinde var. Xp Mode bazı programların Xp'de çalışmasını sağlıyor yoksa tüm işletim sistemini Xp olarak kullanmanıza olanak tanımıyor

o senin dediğin uyumluluk modu olmasın, xp-mod bildiğin xp kullanıyorsun tüm özellikleriyle,onun içinde ayrı antivirüs kuruyorsun falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 4 Kasım 2009; 15:46:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_tehlike

YANİ ŞİMDİ WİN7 Yİ DE SİLMEDEN XP Yİ NASI YUKLİCEM

hard diski bölmeniz gerekiyor, bildiğim kadarıyla sadece c sürücüsü varsa olmuyor...
  • bende de windows 7 yüklü fakat xp de kullanmam lazım , d ye xp kuracam benim sorum ise şu : açılışta windows 7 ile açılmasını istiyorum aslında tam istediğim şey 1-2 saniyeliğine sorsun ben istemezsem windows 7 ile açılsın. bunu nerden ve nasıl yapabilirim . tam cevabı alır almaz d ye kuracam xp yi.
    şimdiden teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

bende de windows 7 yüklü fakat xp de kullanmam lazım , d ye xp kuracam benim sorum ise şu : açılışta windows 7 ile açılmasını istiyorum aslında tam istediğim şey 1-2 saniyeliğine sorsun ben istemezsem windows 7 ile açılsın. bunu nerden ve nasıl yapabilirim . tam cevabı alır almaz d ye kuracam xp yi.
    şimdiden teşekkür ederim :)

İşetim sistemini kurduktan sonra, başlat ı tıklayın Windows 7'de arama çubuğuna Xp'de ise çalıştır a msconfig yazın oradan ön yüklemeden iki işletim sistemini de görürsünüz orada açılışta kaç saniye sorması gerektiğini yazabilirsiniz saniye olarak. Bu kadar artık açılışta sizin istediğiniz süre kadar sorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

o senin dediğin uyumluluk modu olmasın, xp-mod bildiğin xp kullanıyorsun tüm özellikleriyle,onun içinde ayrı antivirüs kuruyorsun falan..

Pardon hocam doğru söylüyorsun benim dediğim uyumluluk moduydu.
    Xp modu kullanmak çok kolay değil yalnız onu söyleyeyim, öncelikle anakartınızın desteklemesi lazım o destekliyorsa bile securable adlı programla Xp modun aktif olup olmadığına bakmanız gerekiyor eğer aktifse Windows 7 kurulum cd sini tekrar takıp xp moduda kurmanız gerekecek yani çok zahmetli bir iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.