Arkadaşlar sabah pcyi açtığımda siyah bir ekran ile karşılaştım ve pc açılmadı. Daha sonra tekrar denediğimde windows açılamadı hata çözümü için windows yükleme sihirbazını başlat gibi bir seçenek çıktı. Onu seçtim. Sonra büyük ihtimalle siteye bağlanıp eksik olan dosyaları yükledi ve restart attı pc kendine.
Buraya kadar güzel pc açıldı ancak hoşgeldiniz ekranından sonra windows orijinal değil şimdi satın al ve ya daha sonra sor seçenekli bir pencere çıktı. Onu geçtikten sonra da orijinal ürünün faydalarını anlatan bir pencere. Ancak önceki gibi arkaplan siyah değil ve yine eskisi gibi kullanabiliyorum pcyi. Sorun ise baştaki bu hata. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
aynn kardesim bndede aynı hata veriyor Urün kimliği var ama orjinal değil diye ropor gönderip duruyor birçok windows orjinal yapma programı denediysemde olmadı.
ya orjinal lisans ile kuracaksınız yada düzgün çalışan bir loader ile yükleme yapacaksınız. forum kuralları gereği ikinci seçenek için burdan kimse yardımcı olamaz.
İlk post için yazıyorum,
Lisansınız orjina ise, aktivasyon durumunuzu yenilemeniz lazım. 0212 33 66 999 numaralı telefondan Aktivasyon ile ilgili gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Teşekkürler çözdüm problemi.
bende de ekran siyah sağ altta bu windows kopyası orjinal değil yazıyor bi sitede bilgisayarınıza başka biri bağlanmış olabilir falan demişler
zaten orjinal lisans. ama yinede çıkıyor karşıma anlamadıım gitti.
Windows Kurulumu Orjinal olmadığı için siyah ekran uyarısıyla karşılaşmışsın...
Windows Loader yaması ile orjinal gibi göstermen mümkün fakat sistemin bütün güncelleştirmelerini kapatman gerekiyor...
Yeni çıkan adını unuttuğum bir güncelleme ile w7 orijinalliği direk denetleniyor ve bu gibi bir problem yaratıyor. O yüzden güncelleştirmeleri tamamen kapamanız ilerde tekrar yaşamamak için en iyisi olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme