Şimdi Ara

Windows7 Sorun ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows7 Home Premium 64 Bit İşletim Sistemi Kullanıyorum. Ama Bir Sorunum Var Bilgisayarımı Kapatırken Ekrana Bazı Şeyler Gelmişti Kapatmayı Zorla Gibi Ama Ben Bişi Demeden Kapandı. Açmayı Denediğimde Açılıyor Masaüstü Geliyor Simgeler vb. Herşey Yerli Yerinde Geliyor Fakat Bir Simgeye veya Herhangi Biyere Sağ&Sol Tık Yaptıgımda Kilitleniyor ve Microsoft Windows Yanıt Vermiyor Diyor. Güvenli Moddan Sistem Geri Yükleme Yaptım Fakat Olmadı. Sizlerden Çözüm Bekliyorum.. :(

• Virüs olabilir. Malware ile sistemi taratabilirsin ve bu sadece ihtimallerden biri...
  • The Sailor da belirtmiş ama sisteminizde tarama yapmanız bir nebze sorunlarınızı azaltabilir. Aşağıdaki yazılımlarla tarama yapabilirsiniz;

• Malwarebytes' Anti-Malware
    • Spybot Search & Destroy
    • Ad-Aware (şahsen kullanmıyorum)

Ayrıca hangi anti-virüs yazılımını kullanıyorsunuz? Sorun nasıl ortaya çıktı (bir şey yükleyince ya da sürücü güncellemesi yapınca mı oluştu)? Donanımsal değişiklik yaptınız mı?

Son olarak CCleaner ile temizlik yapıp, Defraggler ile de disk birleştirirseniz sisteminizin yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 7 Temmuz 2010; 23:29:47 >
  • virus yemişsin .
    makineni sağlam bir antivirusle taratmanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar Önerileriniz İçin Teşekkür Ederim Sorunu Hallettim Sorunu Olan Arkadaşlarım İçin Tekrar Paylaşayım..

1.) Bilgisayarınızı Kapatın..
    2.) Ve Tekrar Açın..
    3.) Açılırken F8'e Basın..
    4.) Birsürü Seçenek Gelecektir..
    5.) O Seçeneklerden Bilgisayarı Onar'ı Tıklayacaksınız..
    6.) Sonra Bi Ekran Gelecek..
    7.) Soldaki Seçeneklere Tıklayarak Hepsini Yaptırın..
    8.) Ve Hepsini Yaptırdıktan Sonra..
    9.) Restart Seçeneğine Tıklayın..
    10.) Sorun Yok! Tamamdır ;)

..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.