Şimdi Ara

Windows7 ve XP aynı anda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kullanmak zorunda olduğum bazı programların sadece xp de çalışmasından ve ağır olmasından dolayı pcde C sürücüsüne 7 D sürücüsüne XP olmak üzere 2 işletim sistemi kurdum.
    İlk D ye XP sonra C ye windows 7 kurdum fakat PC açılırken 7 açılıyor ve başta seçim ekranı oluşmuyor. Ben internette yaptığım birkaç araştırma ile BCD programı kurdum ve XPyi D de göstermeye çalıştım ve hata mesajı geldi NTDLR bulunmadı diye. Açılırken seçim ekranı geliyor fakat XP açılmıyor. yardım

• Arkadaşım eğer kullanıcağın programlar çok özellik istemiyorsa win7 de sanal xp var updati ile s3 trio ekran kartı falan olarak görüo kendisi ama işini görücekse bir onu dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

Arkadaşım eğer kullanıcağın programlar çok özellik istemiyorsa win7 de sanal xp var updati ile s3 trio ekran kartı falan olarak görüo kendisi ama işini görücekse bir onu dene derim

Bunu duyuduğum iyi oldu
  • Gerçekten virtual XP modeun hakkını vermişler. Hem 7 keyfini hemde XP keyfini aynı anda yaşanabiliyor. Biraz XP de abarttım programları ve performans iyiydi öneri için tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.