Merhaba arkadaşlar kullanmak zorunda olduğum bazı programların sadece xp de çalışmasından ve ağır olmasından dolayı pcde C sürücüsüne 7 D sürücüsüne XP olmak üzere 2 işletim sistemi kurdum. İlk D ye XP sonra C ye windows 7 kurdum fakat PC açılırken 7 açılıyor ve başta seçim ekranı oluşmuyor. Ben internette yaptığım birkaç araştırma ile BCD programı kurdum ve XPyi D de göstermeye çalıştım ve hata mesajı geldi NTDLR bulunmadı diye. Açılırken seçim ekranı geliyor fakat XP açılmıyor. yardım
Arkadaşım eğer kullanıcağın programlar çok özellik istemiyorsa win7 de sanal xp var updati ile s3 trio ekran kartı falan olarak görüo kendisi ama işini görücekse bir onu dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Arkadaşım eğer kullanıcağın programlar çok özellik istemiyorsa win7 de sanal xp var updati ile s3 trio ekran kartı falan olarak görüo kendisi ama işini görücekse bir onu dene derim
Bunu duyuduğum iyi oldu
Gerçekten virtual XP modeun hakkını vermişler. Hem 7 keyfini hemde XP keyfini aynı anda yaşanabiliyor. Biraz XP de abarttım programları ve performans iyiydi öneri için tşkler