Şimdi Ara

windows8 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler ablama aldigimiz msi cx61 0ne-444xtr model laptopa 1 saat once windows 8 yukledim. Kutudan gelen driver cdsini takdigimda ise sadece windows 7 64 bit destekledigini gordum. Icinden sadece grafik surucusunun driveri calisti. Beyler bu laptopun driverleri lazim acil yardim edin yoksa win 7 kurmak zorunda kalicam :(.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Selam beyler ablama aldigimiz msi cx61 0ne-444xtr model laptopa 1 saat once windows 8 yukledim. Kutudan gelen driver cdsini takdigimda ise sadece windows 7 64 bit destekledigini gordum. Icinden sadece grafik surucusunun driveri calisti. Beyler bu laptopun driverleri lazim acil yardim edin yoksa win 7 kurmak zorunda kalicam :(.

Msi in sitesine bakmayi denedin mi

• Denemez miyim ? Bulamadim bir turlu. Of of. Driver bolumu nerde bi link atarsan hayra gecersin kardesim. Birde cd nin icinde olanlari yukluyorum wifi, ekran karti, ses karti, chipset falan calisti.

Edit: Beyler bütün hepsini yükledim sadece web kamerası kaldı Allah rızası için yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 19 Ağustos 2013; 12:36:29 >
  • Fn+f6 yap kamera driver otomatik yükleniyor.Başlangıçtaki kamera uygulamasına girip fotoğraf video çekebilirsin. Bluetoothu çalıştırabildin mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MB2070

Fn+f6 yap kamera driver otomatik yükleniyor.Başlangıçtaki kamera uygulamasına girip fotoğraf video çekebilirsin. Bluetoothu çalıştırabildin mi.

Dostum kamera için saol galiba bilmeden onlara basınca sorun çözüldü ama bluetooth dan ses yok
  • quote:

quote:

Fn+f6 yap kamera driver otomatik yükleniyor.Başlangıçtaki kamera uygulamasına girip fotoğraf video çekebilirsin. Bluetoothu çalıştırabildin mi.

Dostum kamera için saol galiba bilmeden onlara basınca sorun çözüldü ama bluetooth dan ses yok

Selamlar dostum.

Ben de ayin yirmibirinde MSI CX-61 0NE445XTR satin aldim. Kutuda gelen CD ne yazik ki randiman vermedi. Ana menuden sonra neye tkiladiysam islevsiz kaldi. Ben de
    careyi MSI sitesinde buldum.

Bluetooth icin yapman gereken sey su linkten 'Intel Bluetooth-Intel Canyon Peak Centrino Wireless-N135 + BT4.0' olani secip indirmen ve akabinde autorun'dan kurmandir. Ardindan, sana verilen kutudaki suruculerin oldugu CD'den S-bar
    klasorunu bul. S-Bar yazilimini kur. S-Bar sayesinde pil yonetiminden tut wireless ve bluetooth'a dek her seyi kolaylikla yonetebiliyorsun.
    S-BaR'i etkinlestirmek icin Klavyede en soldaki CTRL tusunun hemen sagindaki Fn'e bas. Daha sonra artik ne istiyorsan onun tusuna bas klavyede power tusu yaninda.
    Bu arada S-Bar'in bende gorev simgesini windows'u her baslattigimda yeniden etkinlestirmem gerekti ben de gorev cubugunda SIMGELERI HER ZAMAN GOSTER'i sectim bundan kurtulmak icin. Boylece bluetooth'u da hallettim.

Blueooth icin

1) linkteki surucuyu kur(autorun'i calistirarak)

2) S-Bar'i etkinlestir

3) Etkinlestirdiginde masaustunde orta en tepede usbye benzer beyaz simgesi gorunecek. ona tikla. Ardindan bluetooth'u sec. (Etkin olmasi demek griden beyaza donmesi demek)

4) Gorev cubugunda simgeleri her zaman goster'den sonra S-Bar'da Bluetooth etkinlestirmenle birlikte, blueooth simgesi sag altta gorunecek. Sonrasi kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

quote:

Selamlar dostum.

Ben de ayin yirmibirinde MSI CX-61 0NE445XTR satin aldim. Kutuda gelen CD ne yazik ki randiman vermedi. Ana menuden sonra neye tkiladiysam islevsiz kaldi. Ben de
    careyi MSI sitesinde buldum.

Bluetooth icin yapman gereken sey su linkten 'Intel Bluetooth-Intel Canyon Peak Centrino Wireless-N135 + BT4.0' olani secip indirmen ve akabinde autorun'dan kurmandir. Ardindan, sana verilen kutudaki suruculerin oldugu CD'den S-bar
    klasorunu bul. S-Bar yazilimini kur. S-Bar sayesinde pil yonetiminden tut wireless ve bluetooth'a dek her seyi kolaylikla yonetebiliyorsun.
    S-BaR'i etkinlestirmek icin Klavyede en soldaki CTRL tusunun hemen sagindaki Fn'e bas. Daha sonra artik ne istiyorsan onun tusuna bas klavyede power tusu yaninda.
    Bu arada S-Bar'in bende gorev simgesini windows'u her baslattigimda yeniden etkinlestirmem gerekti ben de gorev cubugunda SIMGELERI HER ZAMAN GOSTER'i sectim bundan kurtulmak icin. Boylece bluetooth'u da hallettim.

Blueooth icin

1) linkteki surucuyu kur(autorun'i calistirarak)

2) S-Bar'i etkinlestir

3) Etkinlestirdiginde masaustunde orta en tepede usbye benzer beyaz simgesi gorunecek. ona tikla. Ardindan bluetooth'u sec. (Etkin olmasi demek griden beyaza donmesi demek)

4) Gorev cubugunda simgeleri her zaman goster'den sonra S-Bar'da Bluetooth etkinlestirmenle birlikte, blueooth simgesi sag altta gorunecek. Sonrasi kolay.

Cok tesekkur ederim dostum. Film izliyorum 30 dakka sonra yapacagim Allah razi olsun :D :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.msi.com/product/nb/CX61.html#/?div=Driver&os=Win8 64 Driver sayffası.. bluetooth için önce " Intel Canyon Peak Centrino Wireless-N135/130 + BT4.0"ı indir yükle daha sonra " Intel Bluetooth-Intel Canyon Peak Centrino Wireless-N135 + BT4.0"ı yükle tabi download/utility kısmından SCM'i indirip kurmayı da ihmal etme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.