Şimdi Ara

windowsda büyük sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende norton vardı kaldırdım.
    kaldırdıktan sonra windowsda ara tusuna basıyorum fakat ara özelliği calısmıyor.köpek animasyonu çıkıyor ama arama yapabilecegim bosluk disk secimi gibi seyler yok!!!

ayrıca mail adresimedeki bazı mailleri silmek için sil e basıyorum tık yok .internette bazı tuslara mesela isteyatırım ın sitesinde üye girisi icin ok tusuna basıyorum ama gene tık yok yardım lütfen!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: resonante

arkadaslar bende norton vardı kaldırdım.
    kaldırdıktan sonra windowsda ara tusuna basıyorum fakat ara özelliği calısmıyor.köpek animasyonu çıkıyor ama arama yapabilecegim bosluk disk secimi gibi seyler yok!!!

ayrıca mail adresimedeki bazı mailleri silmek için sil e basıyorum tık yok .internette bazı tuslara mesela isteyatırım ın sitesinde üye girisi icin ok tusuna basıyorum ama gene tık yok yardım lütfen!!!!

Bende de aynı sorun var. Ama, niye olduğunu bilmiyorum.

Şu an Ava find diye bir program kullanıyorum (@beytepe tavsiye etmişti); harika bir program.
    Windows'un o şirin köpeği aramaya yeni başladığı sırada, Ava Find sonuçları veriyor

Tavsiye ederim

• daha iyi açıklamak için bir resim araya bastıgımda ancak bu oluyor!!!

windowsda büyük sorun!!!
  • Bu arada, bilgisayarına zararlılar da bulaşmış olabilir!

Bilgisayarı açarken F8 tuşuna basıp güvenli modda başlatmanı ve güncel antivirüs programı (NOD32 veya Kaspersky ile iyi sonuçlar alırsın) ve antispyware (Spyware Doctor çok iyidir; ücretsiz Spybot Search&Destroy'u da kullanabilirsin) ile taratmanı tavsiye ederim...

Edit: resmi şimdi gördüm; ara fonksiyonu benim PC'de de aynı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 18 Mayıs 2006; 1:31:12 >
  • internetteki onay tuşlarıda çalışmıyor acil yardım format atmadan düxzeltebilceğim bi yol varmı???

ayrıca dostum bende windowsun o sirin köpegi aramaya hiç başlamıyor bile.cünki aramayı yazacagım bar acılmıyor bile

bu arada sunuda farkettim yandaki smileyi bile koyamıyorum üstüne tıklıyorum ama olmuyo buraya kaydetmiyo noldu bu pc ye ya . bu norton yüzünden hepsi bi sildim avst yükledim pc kafayı yedi... smily koyamıyorum bari yazim BAN BAN BAN!!!!!!
  • ya su forumdaki rütbeler bile görünmez oldu.onbası subay vs.... offf javada bi sorun vardır belki diye yeni javayı yükledim ama düzelmedi smilyde koyamıyorum BAN BAN BAN!!!!(bide her seferinde baslıka biseyler yazılmadı diyo foruma msj atarken 1 saat önce böyle bisey yoktu
  • interman16/06/2004, 02:32
    Geçen Gün Regedit ten yanlışlıkla birşeyler sildim ve ve şu ara özelliği çalışmıyor.
    İlgil menuye tıkladığımda karşıma gelen pencerinin sağ tarafında ara özellikleri ile ilgili hiçbir şey çıkmıyor. Sadce alt tarafta köpek resmi var ve boş bir baloncuk bulunuyor... lütfen yardım edin....

--------------------------------------------------------------------------------

_insan_16/06/2004, 12:00
    Daha fazla bilgi veririseniz. yardımcı olabilirz... İlk önce ne sildiniz.. ve regeditte hangi bölümdeydi ?

Açtığınız program nedir ve Birdeneyin ilgili menüsü ve karşınıza çıkan pencere nedir ?

--------------------------------------------------------------------------------

interman18/06/2004, 03:25
    Başka yapacak birşeyim kalmadı. Windowsu yeniden krdum.

bunu baska bir forumda buldum.dostum galiba bizim windowsun da bişileri silinmiş... tek care format atmakmı? windowsu düzelt desek olmazmı cd ile :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya su forumdaki rütbeler bile görünmez oldu.onbası subay vs.... offf javada bi sorun vardır belki diye yeni javayı yükledim ama düzelmedi smilyde koyamıyorum BAN BAN BAN!!!!(bide her seferinde baslıka biseyler yazılmadı diyo foruma msj atarken 1 saat önce böyle bisey yoktu

Hangi browser'ı kullanıyorsun?

Mesela Opera'da, yapılan basit ayarlarla, o saydıklarının birçoğu oluyor
  • Arkadaşım bendede aynı sorunlar vardı bi aralar, bi tek ie diildir sanırım, media player da sorun çıkarıyo böle durumlarda, bu forumdan
    @beytepe nin bana önerdiği ve sorunumu çözen komutlar şunlar;

>"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 jscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Ardından tekrar
    >"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 vbscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Bunları hata iletisi almadan gerçekleştirirsen sorun düzelir sanırım.Bende düzelmişti...

EDİT: Sonuçtan bilgi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 18 Mayıs 2006; 1:47:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Arkadaşım bendede aynı sorunlar vardı bi aralar, bi tek ie diildir sanırım, media player da sorun çıkarıyo böle durumlarda, bu forumdan

>"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 jscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Ardından tekrar
    >"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 vbscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Bunları hata iletisi almadan gerçekleştirirsen sorun düzelir sanırım.Bende düzelmişti...

Ben uyguladım, düzeldi

Teşekkürler

@beytepe bana niye söylemedi bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 18 Mayıs 2006; 1:51:01 >

• valla düzeldi.kardesim senden allah razı olsun hepinizden gece gece hayr duamı aldınız...smily koyamıyorum hala ama olsun...

edit: smily koyabiliyomusum pardon

tekrar TESEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resonante -- 18 Mayıs 2006; 1:56:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Arkadaşım bendede aynı sorunlar vardı bi aralar, bi tek ie diildir sanırım, media player da sorun çıkarıyo böle durumlarda, bu forumdan

>"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 jscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Ardından tekrar
    >"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç kutusuna
    regsvr32 vbscript.dll

yaz ve "tamam" de.

Ben uyguladım, düzeldi

Teşekkürler

@beytepe bana niye söylemedi bunu

quote:

valla düzeldi.kardesim senden allah razı olsun hepinizden gece gece hayr duamı aldınız...smily koyamıyorum hala ama olsun...

edit: smily koyabiliyomusum pardon

tekrar TESEKKÜRLER...

Çok Mutlu oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 18 Mayıs 2006; 2:00:25 >

• bende virüs programını kadırdım bendede aynı sorun ve daha da cok sorun cıktı.bu virüs programları kullanırken iyi oluyoda kaldırırken sorun cıkarıyo ben cözümü format atmakta buldum.
  • Bana da olmuştu, format

beytepe de hep olan olduktan sonra veriyo kodları, programları
  • Ne oluyor burada
    Vermem kod hee kızdırmayın.
  • Bende de aynı sorun vardı Çözümü Çalıştır a scf/scannow yazıp windows cd sini takmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.