Şimdi Ara

WindowsPhone almak ya da almamak için sebepler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketten uygulama indirin, Perfect Music iyidir, klasör bazlı seçme yapar.

Kendi çalıcısını daha ben de anlayamadım.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Ekran kapanınca şarkı durmuyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söyledikleriniz. Hani, açtığınız Lumia 950 konusunda, bir yorumunuzda dediğiniz gibi; microsoftun bu davranışlarına bakınca mantık bazen bitiyor...
    Syg.

• microsoft lumia 640 XL aldım.Şimdilik çok memnunum.İhtiyacım olan bütün uygulamalar var.Telefon sorunsuz çalışıyor.Bildirimler filanda geliyor.Telefonun büyüklüğü de ideal.Hızlı ve stabil.Hiç hatayla karşılaşmadım.Kasma filanda yok. Yalnız reklam engelleyici bulamadım windows phone için.Bu biraz canımı sıktı.
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı eklenti desteklemiyor. O yüzden mümkün görünmüyor. Ancak, kullandığınız modemde donanımsal firewall varsa, ad reklamlarının ip lerini modemden engelleyebilirsiniz. Ancak böyle engellenir. Wifide böyle bir çözüm geliştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Aralık 2015; 10:46:41 >
  • m-p-3. için konuşuyorsak evet, durmuyor. Çok iyi değil ama klasörleri gösterebilmemiz, onu iyi yapıyor. İnşallah win10 da iyi bir çalıcımız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 22 Aralık 2015; 13:04:11 >
  • Microsoft ile geliştiricilerin ilişkilerini tam bilemeyiz fakat görünen pek olumlu olmadığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon + tablet + pc + konsol aynı işletim sistemine sahip.

Diğer firmalarda var mı böyle bir şey?

Evet çok ertlediler ama bence çıkınca herkes yeterince tatmin olacak.
  • bazı arkadaşlarımız yazmış bukadar kötülemeyin diye .evet haklısınız ama bizlerde haklıyız.ben 2011 den bu yana wp kullanıyorum severek aldığım ve yurt dışından getirttiğim lumia 800 ü hiç unutmam adam olur dedik bekledik 7.5 oldu 7.8 oldu tıkandı kaldı .ne bir gelişme nede mağaza da uygulama arttı.neyse yıl 2013 oldu wp8 çıktı dedim bu sefer oldu, gittim 920 aldım ona bayıldığım parayla üstüne biraz daha ekler iphone 4s alırdım ve emin olun bukadar isyan etmezdim halen birçok şeyi fazlasıyla çalıştırıyor kimsede kusura bakmasın eğri oturup doğru konuşalım.2011 yılında çıkan apple ürünüyle benim lumia 800 ü bi karşılaştırın hadi bakalım ,ne demek istediğimi herkes iyi biliyor.biri çekmecede yatıyor diğeri halen kullanılıyor.neyse konu sapmadan geleyim sona doğru,yıl oldu 2014 halen doğru düzgün uygulama yok,her güncellemede ise kamera çamura bulanıyordu bu sorunları sakın unutmayın,neyse ..dedim dayanayım biraz daha veee hangi akla hizmetse gittim enayi gibi birde üstüne geçen yaz 630 aldım ,arkadaşa da 925 aldırdım ,haa 8.1 faciasını da unutmamak lazım geldi geliyor derken adam olacak derken 1.5 yıl geçti fıssss ne bir gelişen mağaza nede bir gram ilerleme,aylar önce tartıştığımızda bir çok kişi savunuyordu hani nerde o arkadaşlar bir bir kayboldular.emin olun burada bukadar karalama kampanyası yapan eleştiren kişiler hepsi zamanında severek almış kullanmış yüklü para dökmüş yada son parasını bu cihazlara vermiş kişiler ve birşeyler bekliyor platformdan ve bunlardan biriside benim.ha siz dersiniz belki kafa şişirene kadar git başka cihaz al kurtul ;evet öylede yapacağım sanırım,bu windows 10 mobile ertelemeside bardağı taşıran son damla oldu.kusura bakmayın bundan sonra bende karalayacağım en azından bizler gibi başkalarınında ağzı yanmasın.

• İlk trye geldiğinde 1800 bayilip aldığım l920 var bende 10 gün içinde degistirecegim inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bende note 2 ile kayboldum.
    Geri dönmem artık uzun bir süre.
    Dünya varmış ya ohhh.

• tıpçıgenç10k T kullanıcısına yanıt
    Tam 3 yıl olmuş. E değiştirin artık yani. İyi kullanmışsınız yine. Doğaya atılsa 3 yılda doğaya karışır. Ömrüde o zaten. Yeni telefonunuz hayırlı olsun şimdiden.

• yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Hele şu yeni gelen Lumia x50 serisi tam bir paradoks.
    Madem sistem piyasaya sürülecek kadar tamamlandı? Niye insanları insiderla minsiderla, fastla slowla uğraştırıyorsun.

Madem sistem tamamlanmamış, tamamlanmamış sistemi niye cihazlara koyuyorsun??
    Diye sorarlar

Tam bu noktada TS'den Levent Pekcan şu benzetmeyi yapmıştı :
    Araba satıyorsun motoru eksik. Diyorsun, kardeşim şimdilik sen kaportayı al götür tam parayı da ver. Motoru biz daha sonra geliştireceğiz. Bu arada Levent abi de ilk wpcilerden. 920ci kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Aralık 2015; 10:28:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Hele şu yeni gelen Lumia x50 serisi tam bir paradoks.
    Madem sistem piyasaya sürülecek kadar tamamlandı? Niye insanları insiderla minsiderla, fastla slowla uğraştırıyorsun.

Madem sistem tamamlanmamış, tamamlanmamış sistemi niye cihazlara koyuyorsun??
    Diye sorarlar

hadi onları geçtim diğer anlamadığım en büyük olay da şu; yeni çıkacak 550 ve render yayınlanmış 650 olabilmesi muhtemel cihaz işlemci olarak birçok eski nokia lumia cihazından daha vasat olduğu halde w10m ile ilk bunları satışa sunuyorlar, eski cihazlara güncellemeyi de ertelediler.demek oluyorki stratejileri hazır,w10m hazır herşey hazır ama nekadar cihaz satarsak kardır!

• Bir konuda bu konuda olabilit kamera hatasi veren sistem mi olur diye dalga geciliyordu. Suan gm4g kullaniyirum android en son surum yuklu. Kamera hatasi verdi. Demek ki neymis kamera hatasi her zaman olabilecek bir seymis

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    O konuyu büyütüyorlar zaten hocam. WP8.1'de hiç rastlamadım mesela. Bu arkadaşların dediğine göre en iyi sistem 8.1 o zaman.

• Mantığına hayran kalmamak elde değil! Maşaallah, çok akıllısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Balık avatarlı bir üye vardı en büyük savucunularındandı Windows'un o bile kayboldu.

Cidden ya ne oldu ona

• Almamak için bir neden söyleyeyim. Biraz mantıklıysanız bu saatten sonra almazsınız arkadaşlar. Bu kadar basit. Kalkıp da 2000 lira para verip yıllarca kobay muamelesi yapılmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Balık avatarlı bir üye vardı en büyük savucunularındandı Windows'un o bile kayboldu.

Cidden ya ne oldu ona

fsh77 androide geçmiş diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.