Öncelikle merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim eğer daha önce sorunum hakkında konu açılmış ve benim sorunuma çözüm bulunmuşsa şimdiden affola. Daha birkaç gün önce Creative SoundBlaster Tactic3D 7.1 (Yada benim 7.1 sandığım) bir kulaklık aldım.Sorun şu ki denetim masasından girilen ses ayarından kulaklığımın resmine tıklayıp,yapılandır düğmesine bastığım zaman, ses kanalları sekmesinde sadece Stereo seçeneği var.Günlerdir uğraştım ama sorunu çözemedim.Sorunu sizin çözebileceğinize inandığım için buraya konu açtım.Gerekli driverların yüklü olduğuna inanıyorum.Yardımınız için şimdiden teşekkürler
gerçek 7.1 değilmiş. creative in özel programı ile yapılan efektler ile 7.1 havası veriliyormuş. kendi programını yüklemiş olman lazım onu kurcalamanı tavsiye ederim. ama stereo olarak kalcak orası değiştiremezsin.
sizin 7.1 sandıgınız bir kulaklık fiyatına baktımda o fiyatta bir kulaklıgın 7.1 imkanı olması imkansız
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Ben cevabımı aldım arkadaşlar.Konu kilitlenebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme