siteye girin Siteye girin kaydolun. My Account ->Account Status -> Claim Voucher adımlarını takip edin ve aşağıdaki kodu girin. CODE: PEACE İşle tamamdır. |
Windscribe VPN 30 GB Aylık Kota Bedava 1YIL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Site hakikatli siteymiş, hemen uyarıyı yapıştırdı
-
-
8 yıldır kullanıyorum 60 gb idi ve hala öyle , demkki yeni gelenlere 30 gb ye düşürmüşler ve her yıl bedava uzuyor benim hesap genel olarak bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 27 Şubat 2022; 22:38:20 > -
Windscribe'ı daha önce de kullanmıştım gerçekten kullanılabilir düzeyde bir vpn sunuyor, paylaşım için teşekkür ederim
-
teşekkürler
-
Teşekkürler kayıt olduk.
-
Teşekkürler. Tam zamanında yetişti ;)
IpTv ye bu ara iyi salça oluyolar.
-
Kayıtsız vs 2gb verdi. Mail confirm ile 10 a çıktı. Arkadaşın verdiği kod ile 30 oldu. Daha da artması için bişeler yapılabilir sanki :) (Para vermek dışında)
-
mevcut üyeliklere de veriyor. hesabınıza girip claim voucher yapmanız gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesabıma giremiyorum mail adresimi unuttum, yardımcı olmuyor parasız üyelik olduğu için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben önceden üye olmuştum otomatik yenileniyor , bu kodu ekleyince de kabul etmiyor , limit aşımı gibi bir uyarı veriyor.
-
openvpn ile calismasi icin ne yapmak gerekiyor? pro hesap istedi bende.
-
nisan 2017 de kampanya yapmıştı 60 gb veriyordu aylık. 5 tane bu şekilde üyelik açtım. hala daha kullanılıyor. sanırım forumda benim gibi çok kullanıcı vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 1 Mart 2022; 23:10:46 > -
benim zaten 60 gb
-
Kod çalışmıyor maalesef. Yeni kod bulan varmı?
-
İnternette ararken yeni bir kod buldum. 30GB'a çıkardı. Açıklamada ömür boyu olduğu yazıyor.
Kod: ABGOOSHT
-
Sağol hocam oldu bende de
-
Üye bile olamıyorum ki? Ne saçma sapan bir site. Denemediğim browser kalmadı ama üye olunmuyor.
-
hocam konuyu acalı kac ay oldu calısmaması normal'!
yenı bulursam eklerım hocam
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İnternette ararken yeni bir kod buldum. 30GB'a çıkardı. Açıklamada ömür boyu olduğu yazıyor. Kod: ABGOOSHT |
Yeni kod : YIHAKURI
|
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X