Selam arkadaslar ben 1 hafta önce interneti baglatmamla beraber windows güncelleştirmelerini de aktif hale getirdim bununla beraqber service pack 2 yi de yükledim.daha sonra denetim masası sayfasına windows güvenlik merkezi bölümüde eklendi.ben tüm bunların iyiye işaret olduğunu samıyodum.ancak daha sonra fifa 2005 i online otynamak iç,in gerekli olan update bilgisayarımca engellendi ,kullanmakta oldugum cok da faydasını gördüğüm bearshare kullanılamaz oldu.danıştıgım kişiler bunun güvenlik duvarı sebebiyle oldugunu soylediler. bu konuda sizinde yardımlarınıza ihtiyacım var cünkü sorunu henüz gidermiş degilim.bearshare l-kullanabilmek ve online oyun oynamak istiyorum bunun için hangi ayarları değiştirmem lazım?sizden cevaplarınızı bekliyorum özelliklede aynı durum başına gelmiş kişiler çözüm konusunda katkıda bulunursanız sevinirim. şimdiden tüm yardımcı arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum
ben windows güvenlik duvarını kullanmıyorunm onun yerine zone alarm kullıyorum o nu güzel bir şekilde ayarladım hiç bi sorun çıkarmıyor
2. Oyuna Girdiğinde masaüstüne dön (oyundan çıkmadan) güvenlik duvarının oyunu engellediğini görürsün. Bir Defalığına Mahsus Engellemeyi Kaldır Diyeceksin. Daha Sonra O Oyunda Bir daha Çıkmaz. Her Oyun İçin Aynı Şeyi Yapman Gerekir
Bu tür her program için sorar zaten hep engellemeye devam edeyimmi diye..Hepsinde kaldır ya da dursun diyerek devam et..Aman ha oyun oynıyacağım diye güvenlik duvarını iptal ettirmeye çalışma..
ya benim asıl amacım bearshare i kullanmak.bununla ilgili de bir bilginiz varmı ya?yoksa oyun pek de sorun değil oynamasam da olur.fifa2005 in online bölümünde patch yapmalısınız diyo.start verdiğimde ise bir süre sonra patch aborted yazısıyla karşılaşıyorum.birkaç defa denedikten sonra olmayıbnca bende bıraktım uğraşmayı.ama bide oyun acıkken masaüstüne dönmeyi deneyeceğim bakalım inşallah sonuç verir ama önceden de dediğim gibi bnenim için asıl önemlisi bearshare.onu nasıl hallediceğim?
Sana tavsiyem Zone Alarm gibi gerçek bir güvenlik duvarı kullanman. Bu güvenlik açısından da çok önemli zaten. Ayrıca bu tür programların ayarlarında istediğin programa izin de verirsin (Bearshare gibi), bu tür problemlerle de karşılaşmazsın.
peki windows un güvenlik duvarını nasıl iptal edeceğim?veya bilgisayarı 1 hafta öncesine sistem geri yüklemesi yapsam?service pack 2 yerine 1 geri gelirmi bende onunla önceden oldugu gibi sorunsuzca bu tür programları kullanırmıyım?
bağlantı seçenekleri>özellikler>gelişmiş>ayarlar>özel durumlar: program ekle: fifa 2005
bu işlemden sonra multiplayer oynayabilirsiniz arkadaşlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme