Şimdi Ara

WINFAST 8600GT SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşıma yardımcı olabilmek için bu konuy açtım umarım sizlerinde yardımıyla sorunumuzu çözücez.

Sorunum:

Öncelikle ikimizde COD2 oyuncusuyuz arkadaşımın sorunu MAP Loadinglerinde takılmaların olduğunu ve oyun içersindeki FPS nin SİS içersinde bomba efektleri oluştuğunda FPS nin 20-30 a düştüğünü söyledi normalde bu kartla böyle birşey yapmaması ve en az 91 FPS alması lazım zira bu vermiş olduğum değerler zaten düşük değerler tam tersine yapmış olduğum araştırmalarda COD2 ye en uygun kartlardan biri olarak gözüme çarpmıştı. Tabi bu vermiş olduğum değeler FRAPS ile ölçülmemiştir oyunun içersinde kendi FPS komutu var ve aynı görevi görüyor. FRAPS a göre nasıl olur bilemicem.

Sistem:

Anakart: ASUS P5B
    İşlemci: E4300 Core2Duo 1,8 Ghz
    Ram: 1 GB DDR2 667 MHZ ( 333*2MHZ 5-5-15-20 )
    PSU: FEEL 430 WATT

Bana sorunun PSU dan kaynaklanıyor gibi geliyor sorun çünkü FEEL ın ismi kara listede ama bütün yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceX -- 26 Temmuz 2007; 20:26:55 >

• Yokmu yardımcı olucak kimse ?
  • Oyun içi 91 FPS o kartın rahat bir şekilde alacağına inanmıyorum ayrıca COD2 için uygun gösterilmesi sadece pazarlama stratejisidir aynı Asus HD2900XT'lerin S.T.A.L.K.E.R. odaklı gösterilmesi gibi..

Şahsen önerim görüntü ayarlarında değişikliğe gitmenizdir hiç COD sevmem o nedenle menüsünü bilmiorum sis efektini kapamayı ya da minimum hale getirmeye bakın derim bu tür problemlerin pek de çözümü yoktur kart kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 27 Temmuz 2007; 14:50:34 >
  • Feel kasaların pek de iyi psu su olduguna inanmıyorum ki forumda bana katılan kişiler olacaktır..psu yu değişmesi ilk planda mantıklı geliyor,çünkü benim kendi sistemimde cod2 dx7 de bomba patlamaları falan sabit 125 sis de 60 altını görmedim... İlk başta da söylediğim gibi psu nun gerçek kaç watt verdiğine bakması eğer yeterli gücü sağlıyamıyorsa psu değişmesi gerekebilir...
  • normal bir durum p5b olan çoğu kişi map değişirken gerememe sorunu yaşıyor ayrıca sisin ortasına daldığımda benimde 30-40 a iniyor fps (1280*1024 config ayarlı dx7 )imzamdaki sistemle
  • Öncelikle Bu yorumlar bana yetti ve teşekür ediyorum yorumlarınız için.

1. PSU Değerini ölçmek lazım
    2. Sistemden bir kaç parça gidicek.
  • herşey fuldeyken o kartın 91 fps civarı dolaşması imkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.