Bildirim
winfast a340 ultra 256mb vivo kullanma yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk olarak winfast'in sitesinden winfats PVR isimli programın enson sürümünü download et daha sonra programi calistir ve source olarak s-videı ya da composite'i sec. Ben kameramdan yaklasık 10 tane kaseti bu program ile vcd yapmistim. Programin icinde yer alan ses capture ozelligini ayarlamayı unutursan goruntu olur ama ses olmaz. -
sağol arkadaşım vivoyu buldum
çok yer kapladığı için dıvxe dönüştürüyorum
dr.divxin serialini bulmama rahmen kabul etmiyor
13 günüm kaldı -
TMPGenc programını kullanmanı tavsiye ederim. Bu program hertürlü işlemi yapmanı acayip kolaylaştırır(divx,vcd,dvd...) hemde free olarak kullanabilirsin. -
bu ekran kartı hakkın bilgisi olanlar paylaşabilirmi, bende almış bulundum ama birazda bilmeden aldım tek bilmek istediğim tv outtu var herhalde ama nasıl bağlarımı bilmiyorum. içinden 3 tane kablo çıktı ne işe yarıyorlar bilmiyorum. bu ekran kartıyla neler yapılabilir anlatabilecek olana şimdiden teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X