Şimdi Ara

winfast6800gt Agp8x problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epoxrda anakart son biosu yükledim ama 6800gt nin agp8x de çalışmasını bi türlü beceremdim ekran kartınında son sürücüsü yüklü eski sistemde 9700pro vardı sorun yoktu bende anlamadım ne yapmak lazım bakılan programlar 3dmark2003 ve aida 6800 özeliiklerine gelince özelliklerden veriyolu pci xo olarak görünüyor diğer ayrıca agp 3.0 görünüyor fakat fast write özellikleride kapalı.

• bazı şeylerda ha eklim amdbarton2500+ işlermci sistem agp4xde çalışıyor gözüküyor
  • yaw ben epox8rda+ ile 6800gt kullandım öle bir sorun yoktu yaw. nasıl oluyor biosda agp8x enabled deyince açılmıormu nasıl 4x oluyor
  • Anakartının son sürücülerini kur.Çok dandik bir yöntem(sen yapmışsındır) kusura bakma ama aklıma birşey gelmedi.Bir de nerede agp 4x olarak görünüyor?Sürücü ayarlarında mı yoksa bir programda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Temmuz 2005, 22:30:18 >
  • biostan açık elbette agp8x support fakat aida32 ve 3dmark programları support 2x,4x,8x(enabled 4x) status(drum etkin değil) yazıyor fakat ekrankartı özelliklerine girmek için sağ tıklayıp baktığımız sürücü özelliklerinde 6800 olan yerde veriyolu pci xo yazıyor dediğim ibi 9700pro vardı önceden böyle bir sorun yoktu ilginç ilginç mazilik sorunları hatırlattı bana...
  • ana kart biosu ve driveri yenilerini yükledin mi?
  • herşeyin enyenisi yüklü yukardada yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K8N Neo2-FX ethernet sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun anakartta olabilir yada anakartın önceden kullandığın biosuna dön
  • zaten ilk biosda da sorun böyleydi şimdi yine aynı değişen bişey yok deli olcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.