Şimdi Ara

Wings'in Rüya Şehirler Promosyonu Geri Döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wings kartın mil puanları ile her ay 3 rüya şehre uçmak %50 indirimli.
    "Mayıs ayında %50 indirimle uçabileceğiniz rüya şehirler için 03 Mayıs 2011'i bekleyin."
    http://www.wingscard.com.tr/ruya-sehirler

• süperde oldu. en son sao paulo ve buenos airese gitmistım sımdı kaldıgımız yerden devam edelım :))
  • ben o kadar ümitli değilim :) malum mil puan hesabı değişti
  • harbiden çoksaçma olmuş mil hesabı..
    şimdi stiesinden birkaç deneme yaptım... 100- 800 TL ye kadar bilet için gereken mil miktarı aynı, 60.000 mil.O da anladığım kadarıyla her kişi için ayrı ayrı hesaplanacak, yani 4 tane 200TL lik bilet alamıyorsunuz 60bin mil ile, ama tek kişi için 800 TL lik bileti 60bin mile alabiliyorsunuz...bu da 60 milyar alışveriş demek.. her bir alışverişe 1 mil kazanarak kimse bilet alamaz wings den...

"en kolay uçuran kart" oldu sana cart...
  • zaten lounge olayını da bitirmek üzereler, chip parayı otomatikman mile çevirmeleri ki bunu da oldukça komik bi oranla yapmaları..
    git gide gözümden düşüyor wings, adios yolları gözükmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkoran

zaten lounge olayını da bitirmek üzereler, chip parayı otomatikman mile çevirmeleri ki bunu da oldukça komik bi oranla yapmaları..
    git gide gözümden düşüyor wings, adios yolları gözükmeye başladı

Otomatik çevirmeyi müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebiliyorsun. Ben de baya bir puanım çevrildikten sonra, oranın düşüklüğünü görüp aradım.
    Ayrıca Ankara lounge'ını kapattılar, diğerleri de paralı oldu. Ben de kartı iptal ettim, sonra aradılar kartınızı wings black yapalım dediler, 50 TL de chip para dediler ama gerek yok. Digerlerine göre tek avantajı olan lounge'lar kapandıktan sonra..
    Wings black için istanbul lounge'ları ücretsiz ama ben yine de kapattım.
  • Hesap kesim tarihinde chip paralar artık 25 yerine 15 ile çarpılıyor.http://www.wingscard.com.tr/wings-dunyasi/mil-programi/mil-kazanimi/chip-para-lardan-mil-puan-kazanimi.html
    Müşteri hizmetlerini arayıp, chip puanların mile dönüştürülmesi iptal edilebiliyor. 200 TL chip-para 3000 mile denk geliyor ki çok anlamsız. Normal 200 TL chip-para ile yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti alınır.

Ankara iç hatlarda ki lounge hizmeti iptal edildi. Atatürk havalimanı iç ve dış hatlarda ücretsiz lounge hizmetinden sadece "Black" üyeleri yararlanmaya başladı. Kartınızı sorun çıkarmadan şubenizde "Black" yapıyorlar.

Rüya şehirler promosyonu geri dönünce ilerde kartı iptal ettirmekten vazgeçtim.
    Adios/Play kart ile avans puan kullanıp yurtdışı otel rezervasyonu, Wings ile de yurtdışı uçak bileti almak avantajlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı ve çok gülmüştüm. Wings'le bilet almak için cip satın almak lazım diyordu kredi kartıyla.
    Adios ve maximiles yaptıkları kampanyalarla çok daha fazla puan toplatabiliyorlar.
    ClubFinans Xclusive sahipleri puanlarını uçak alımında 4 kat değerli olarak kullanıyorlar.
    Daha bugün 500 Tl'lik Hepsiburada harcamasıyla kazandığım 50 Tl'lik puanla 200 Tl'lik yurt içi uçak bileti aldım.
    Wings'de aynısı için 24868 mil puan toplama lazımmış. Yani yaklaşık 25.000 Tl harcama gerekiyor. Çüşşş
    Sadece Black kartlar için Atatürk H.L. lounge'lara giriş ücretsiz. Onun da yıllık aidatı %53 daha yüksek (65Tl normal 100 Tl Black).Yalnız da gitmiyorsun tabii ki. Eşine de ek kart o da 50 Tl. Sık uçanlar için çok önemli değil ama gene de yüksek.
    Ben de ki Black kartı Esenboğa'daki lounge'ı kapattıkları için iptal edeceğim.

• Bankanın sağlam müşterisi olmasanız bile sırasıyla telefon bankacılığını arayıp iptal talebi, olmazsa şubenize gidip müşteri temsilciniz ile görüşmek, yine olmadı ücret iptal dilekçenizi müşteri temsilcinize vermek, bunları hiçbiri olmadıysa kesin çözüm olarak tüketici hakem heyetine gidip ücrete itiraz etmek kolaydan zora doğru sıralanabilir. Kredi kartlarını yıllık ücretlerine göre kategorilendirmek anlamsız.

Maximiles'ta mil puan kazanılıyor her harcamadan ama iş uçak bileti almaya gelince avantajı olmadığı anlaşılıyor. Yurtdışı uçuşlarda (ki 1.5'la çarpıyorlar milleri) yaklaşık 30-40€ servis ücreti alınıyor. Yurtiçi uçuşlarda 20-30 TL servis ücreti.

ClubFinans Xclusive yurtiçi uçak bileti alımında avantajlı (uçak biletleri için puanlar 4 ile çarpılıyor). Giyim sektöründeki çeşitli markalarda genelde %10-15 kadar kalıcı para puan veriyor. Diğer üye işyeri alışverişlerinde vasat (%0.5 genelde). Puanları geri aldıkları kampanyalar çok az yapılıyor (Yılda 3-4 kere).

Seyahat için en mantıklı kart Adios/Play ikilisi. Sonuçta seyahat 3 adımdan oluşuyor. Uçak/Otobüs bileti ücreti, Ev-Havalimanı/Otogar-Otel-Havalimanı/Otogar-Ev ulaşımı ücreti, Otel ücreti. Adios bunların hepsini puanlar ile karşılabiliyor. Ama bunların hepsini tek kartla karşılamak zor, avans puan bir yere kadar. Onun için özellikle yurtdışı seyahatler için, Adios/Play ve Wings beraber kullanmak avantajlı.
    Örnek vermek gerekirse: 18 ay boyunca Adios kartla üye işyeri olmayan mağazalardan toplam 36000 TL alışveriş yaptınız, kazandığınız WP miktarı 3600 yani 18 TL. Ama bu alışverişler Wings ile yapılsa 36000 mil ile rüya şehirler kampanyasından yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti alınabilir.
    Kartlarla kazanılan millerin kullanım süreleri genelde 2 yıl oluyor, Wings için durum 1.5 yıl.

Wings millerinden ziyade lounge için en avantajlı kart idi. Yurtiçi terminallerde hep Akbank'ın lounge hizmeti oluyordu. Ankara iç hatlar terminalinde sabah uçuşlarında lounge aşırı kalabalık oluyordu, ayakta zor duruluyordu, sadece Black üyelerini almak yerine hizmeti iptal ettiler, benim merak ettiğim o salon acaba başka bir bankanın lounge hizmetini mi sunacak?

• "ClubFinans Xclusive kredi kartına ise 500 TL kart ücreti karşılığında da sahip olabilir"

Bu ibare web sitesinden alıntırdır. Tam olarak şunu söylemeliyimki, zengin olanın kullanabileceği bir kart. Yada çok harcayıp, kampanya takip edip, puan biriktirip uçak bileti alan için... Babamda cardfinans platinium var, bildiğim kadarıyla çok az puan kazandırıyor..
  • 500 TL sadece ilk yıl için alınan bir ücret, Xclusive kartın yıllık kart ücreti 75 TL.http://www.clubfinans.com.tr/ekstre/default.aspx#KrediKartiUcretleri
    Kartı almak için zengin değilde 75000 TL birikime (Vadeli TL/Döviz, Yatırım Fonu, Hisse Senedi vb yatırım araçları toplamı) sahip olmak gerekiyor. 1 ay boyunca 75000 TL birikim ortalamasına sahip olanlara 500 TL kart ücretini iade ediyorlar ya da bu birikime sahip olanları arayıp ücretsiz Xclusive sahibi yapıyorlar. Finansbank'ta bu tutarda birikimi olmayan için kesinlikle dezavantajlı bir kart. Ayrıca çoğu ekstra kart hizmeti İstanbul ili ile sınırlı.
    Birde şöyle bir kampanyaları var: 12 ay boyunca yatırım fonu hesabınızda 75000 TL tutarsanız Blackberry Torch veya iPhone 4, 100000 TL tutarsanız iPad 32GB 3G veriyorlar.
    http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp197/getirisiyle-kazanca-hediyeleriyle-piyasalara-baglanin.aspx?Yat%FDr%FDmSozu_FB_ABA_090311

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

Maximiles'ta mil puan kazanılıyor her harcamadan ama iş uçak bileti almaya gelince avantajı olmadığı anlaşılıyor. Yurtdışı uçuşlarda (ki 1.5'la çarpıyorlar milleri) yaklaşık 30-40€ servis ücreti alınıyor. Yurtiçi uçuşlarda 20-30 TL servis ücreti.

Seyahat için en mantıklı kart Adios/Play ikilisi. Sonuçta seyahat 3 adımdan oluşuyor. Uçak/Otobüs bileti ücreti, Ev-Havalimanı/Otogar-Otel-Havalimanı/Otogar-Ev ulaşımı ücreti, Otel ücreti. Adios bunların hepsini puanlar ile karşılabiliyor. Ama bunların hepsini tek kartla karşılamak zor, avans puan bir yere kadar. Onun için özellikle yurtdışı seyahatler için, Adios/Play ve Wings beraber kullanmak avantajlı.
    Örnek vermek gerekirse: 18 ay boyunca Adios kartla üye işyeri olmayan mağazalardan toplam 36000 TL alışveriş yaptınız, kazandığınız WP miktarı 3600 yani 18 TL. Ama bu alışverişler Wings ile yapılsa 36000 mil ile rüya şehirler kampanyasından yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti alınabilir.
    Kartlarla kazanılan millerin kullanım süreleri genelde 2 yıl oluyor, Wings için durum 1.5 yıl.

Maximiles sık sık 5 misli, 10 misli puan veren kampanyalar düzenliyor. (Özellikle bayram, yılbaşı gibi özel dönemlerde). Dolayısıyla puan toplamak daha kolay.
    Wings Adios karşılaştırmanız ise aşırı zorlama. 36.000 Tl harcayarak adios ile dünyayı dolaşırsınız kampanyalarla.Üye olmayan işyeri diye yazmışsınız ama maşallah world üyesi olmayan iş yeri bulmak zor. O kadar parayı üye olmayan yerlerde harcamak için aşırı çaba sarf etmek lazım.

Güncel Adios kampanyaları: 99 Tl puanla yurt içi gidiş dönüş, 199 Tl puanla Avrupa gidiş dönüş ya da 399 Tl puanla ABD gidiş dönüş.
    Sadece Nisan ayındaki kampanyalarla Adios'dan:
    100 Tl harca 23 Tl puan 23 Nisan Kampanyası
    750 Tl harca 75 Tl puan HB kampanyası
    500 Tl harca 50 Tl puan 20. Yıl kampanyası

Yani 1350 Tl'ye 149 Tl puan toplayabiliyorsunuz. Aynı harcamayı Wings'le yapsanız 1350 mil toplarsınız. Adios 99 Tl'lik puanla 400 Tl'lik(güncel tatil dönemi kampanyasıyla) yurt içi bileti veriyor Wings aynı bilet için 30.984 puan istiyor. Yani topladığınızın 23 katını.

Wings bu kadar kampanyayı 1 yılda yapmıyor.Onunla avans bilet alıp, sonra puanlarla kapatmayı beklemek ölme eşeğim ölme hesabı. Ya da kredi kartınla jip al eşeği kurtar çözümü.
    Tek avantajı loungelardı, onu da hadım ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 1 Mayıs 2011; 12:58:31 >

• Maximiles sık sık 5 misli, 10 misli puan veren kampanyalar düzenliyor. (Özellikle bayram, yılbaşı gibi özel dönemlerde). Dolayısıyla puan toplamak daha kolay.
    Wings Adios karşılaştırmanız ise aşırı zorlama. 36.000 Tl harcayarak adios ile dünyayı dolaşırsınız kampanyalarla.Üye olmayan işyeri diye yazmışsınız ama maşallah world üyesi olmayan iş yeri bulmak zor. O kadar parayı üye olmayan yerlerde harcamak için aşırı çaba sarf etmek lazım.

Güncel Adios kampanyaları: 99 Tl puanla yurt içi gidiş dönüş, 199 Tl puanla Avrupa gidiş dönüş ya da 399 Tl puanla ABD gidiş dönüş.
    Sadece Nisan ayındaki kampanyalarla Adios'dan:
    100 Tl harca 23 Tl puan 23 Nisan Kampanyası
    750 Tl harca 75 Tl puan HB kampanyası
    500 Tl harca 50 Tl puan 20. Yıl kampanyası

Yani 1350 Tl'ye 149 Tl puan toplayabiliyorsunuz. Aynı harcamayı Wings'le yapsanız 1350 mil toplarsınız. Adios 99 Tl'lik puanla 400 Tl'lik(güncel tatil dönemi kampanyasıyla) yurt içi bileti veriyor Wings aynı bilet için 30.984 puan istiyor. Yani topladığınızın 23 katını.

Wings bu kadar kampanyayı 1 yılda yapmıyor.Onunla avans bilet alıp, sonra puanlarla kapatmayı beklemek ölme eşeğim ölme hesabı. Ya da kredi kartınla jip al eşeği kurtar çözümü.
    Tek avantajı loungelardı, onu da hadım ettiler.

Maximiles'in ekstra verdiği maximil kampanyaları genelde yurtdışı sitelerde döviz alışverişleri için. Ayrıca iş uçak bileti almaya geldiğinde verdikleri fiyatlar hem yüksek hemde fazladan bilet servisleme ücreti alıyorlar.
    Lufthansa'nın kendi sitesinden alınabilecek bilet 400$ iken, Maximiles seyahat hattında bilet 600$ + Servis Ücreti.

Adios/Play kart konusunda benim belirtmek istediğim üye iş yeri olmayan mağazalardaki alışverişler. Sonuçta günlük (yemek, eğlence) kredi kartı alışverişleri oluyor, aylık fatura ödemeleri oluyor, bireysel emeklilik ödemeleri oluyor, yatırım amaçlı kart ödemeleri oluyor vs. Bunları Wings ile yapmak daha avantajlı.

• arkadaslar herkez birseyler yazmıs ama , sonucta hangi kart daha avantajlı ? amacım sadece amerika bileti almak. Geen hafta Wings Black için basvurdum. Sorun cıkmadı verecekler bu hafta. Sizce hangi kartı almak gerek abd ye ucak bileti için ??
  • quote:

Maximiles sık sık 5 misli, 10 misli puan veren kampanyalar düzenliyor. (Özellikle bayram, yılbaşı gibi özel dönemlerde). Dolayısıyla puan toplamak daha
    Maximiles'in ekstra verdiği maximil kampanyaları genelde yurtdışı sitelerde döviz alışverişleri için. Ayrıca iş uçak bileti almaya geldiğinde verdikleri fiyatlar hem yüksek hemde fazladan bilet servisleme ücreti alıyorlar.
    Lufthansa'nın kendi sitesinden alınabilecek bilet 400$ iken, Maximiles seyahat hattında bilet 600$ + Servis Ücreti.

Adios/Play kart konusunda benim belirtmek istediğim üye iş yeri olmayan mağazalardaki alışverişler. Sonuçta günlük (yemek, eğlence) kredi kartı alışverişleri oluyor, aylık fatura ödemeleri oluyor, bireysel emeklilik ödemeleri oluyor, yatırım amaçlı kart ödemeleri oluyor vs. Bunları Wings ile yapmak daha avantajlı.

Maximiles hem yurt içi hem de yurtdışı harcamalara kampanya puanları veriyor.
    Servis ücreti aldığı doğru ama verdikleri fiyatlar yüksek değil. Kazara yüksekse telefonla istediğiniz bileti, bulduğunuz fiyatı söylüyorsunuz alıyorlar.
    Wings'in bilet alımında savunulacak hiçbir tarafı yok, sırf kol sentır.
    Şu aralar ortalık 'Anneler Günü' kampanyalarıyla yıkılyor, Wings'de tık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

arkadaslar herkez birseyler yazmıs ama , sonucta hangi kart daha avantajlı ? amacım sadece amerika bileti almak. Geen hafta Wings Black için basvurdum. Sorun cıkmadı verecekler bu hafta. Sizce hangi kartı almak gerek abd ye ucak bileti için ??

Aslında hangisinin avantajlı olduğunu yazılanlardan anlamanız lazımdı.
    Adios kampanya ile 399 Tl'lik puanla ABD'ye gidiş dönüş bileti (2500 Tl'ye kadar) veriyor. Şu aradaki kampanyaları takip ederseniz rahatlıkla kapatabilirsiniz bu puanları.

Wings 2500 Tl'lik ABD bileti için 80.400 puan istiyor. İyi bir otomobil alıp kapatabilirsiniz avansınızı.

http://www.adioscard.com.tr/kampanyalar/1-haziran---12-eylul-tarihleri-arasinda-amerikaya-ucuyos/a-101.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 1 Mayıs 2011; 13:33:49 >

• quote:

Bankanın sağlam müşterisi olmasanız bile sırasıyla telefon bankacılığını arayıp iptal talebi, olmazsa şubenize gidip müşteri temsilciniz ile görüşmek, yine olmadı ücret iptal dilekçenizi müşteri temsilcinize vermek, bunları hiçbiri olmadıysa kesin çözüm olarak tüketici hakem heyetine gidip ücrete itiraz etmek kolaydan zora doğru sıralanabilir. Kredi kartlarını yıllık ücretlerine göre kategorilendirmek anlamsız.

Maximiles'ta mil puan kazanılıyor her harcamadan ama iş uçak bileti almaya gelince avantajı olmadığı anlaşılıyor. Yurtdışı uçuşlarda (ki 1.5'la çarpıyorlar milleri) yaklaşık 30-40� servis ücreti alınıyor. Yurtiçi uçuşlarda 20-30 TL servis ücreti.

ClubFinans Xclusive yurtiçi uçak bileti alımında avantajlı (uçak biletleri için puanlar 4 ile çarpılıyor). Giyim sektöründeki çeşitli markalarda genelde %10-15 kadar kalıcı para puan veriyor. Diğer üye işyeri alışverişlerinde vasat (%0.5 genelde). Puanları geri aldıkları kampanyalar çok az yapılıyor (Yılda 3-4 kere).

Wings millerinden ziyade lounge için en avantajlı kart idi. Yurtiçi terminallerde hep Akbank'ın lounge hizmeti oluyordu. Ankara iç hatlar terminalinde sabah uçuşlarında lounge aşırı kalabalık oluyordu, ayakta zor duruluyordu, sadece Black üyelerini almak yerine hizmeti iptal ettiler, benim merak ettiğim o salon acaba başka bir bankanın lounge hizmetini mi sunacak?

Ankara lounge yerini anadolujet aldı, sanırım 20-25 TL'ye herkes girebilecek. Tabi anadolujet uçuş kartı ile birlikte.
    Wingste puan kazanmak çok zor, ben de play var, onunla çok daha hızlı ve kolay puan kazanabiliyorsun.
    Daha önce dediğim gibi chip paraları mile çevirirken 25 ile çarpıyorlardı, arkadaşın biri yazmış 15'e düşürmüşler, resmen adamı enayi yerine koyuyorlar.
    Yani 100 TL chip paranızı gidip 1500 mile çeviriyor, adamlar resmen uyanık :)

Ben de 10 bin mil vardı, birine de devredilmiyormuş, olsaydı buradan birinize devredeyim diyecektim.
    Tek karta yüklenmek gerek. Bu arada wingsin puanları 1.5 ya da 2 yıl geçerli. Buraya çok dikkat edin!! Adamlar resmen sizin kazandığınız puanların ve paraların üstüne yatıyor. Senin hakettiğin puanları siliyor!

• quote:

arkadaslar herkez birseyler yazmıs ama , sonucta hangi kart daha avantajlı ? amacım sadece amerika bileti almak. Geen hafta Wings Black için basvurdum. Sorun cıkmadı verecekler bu hafta. Sizce hangi kartı almak gerek abd ye ucak bileti için ??

Amerika için Adios'un bir kampanyası mevcut şu an.http://forum.donanimhaber.com/m_48322925/mpage_1/key_adios/tm.htm
    Tek sıkıntısı uçak bileti fiyatının 2500 TL'yi geçmemesi. Ben Temmuz ayı için uygun uçuş bulamadım.
    Yapmanız gereken yüksek limitli Adios karta sahip olmak ve avans puan kullanarak bilet almak. Ayrıca Play kartada başvurup Play kampanyalarından yararlanıp kalıcı puanları Adios'a aktarmak.

Son dakika ABD biletleri için Wings en avantajlısı. Rüya şehirler promosyonu ile New York gidiş-dönüş ayarlıyıp Delta Airlines ile Amerika içi diğer uçuşları ucuza getirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Aslında hangisinin avantajlı olduğunu yazılanlardan anlamanız lazımdı.
    Adios kampanya ile 399 Tl'lik puanla ABD'ye gidiş dönüş bileti (2500 Tl'ye kadar) veriyor. Şu aradaki kampanyaları takip ederseniz rahatlıkla kapatabilirsiniz bu puanları.

Wings 2500 Tl'lik ABD bileti için 80.400 puan istiyor. İyi bir otomobil alıp kapatabilirsiniz avansınızı.

http://www.adioscard.com.tr/kampanyalar/1-haziran---12-eylul-tarihleri-arasinda-amerikaya-ucuyos/a-101.aspx

İşin esprisi orada zaten, 80400 TL'ye araba alırsanız Wings ile ABD'ye gidiş-dönüş bileti kazanırsınız ama Adios ile (üye işyeri olmayan yerlerde her 10 TL'ye 1 WP) 8040 WP = 40.20 TL ile Pegasus ile yurtiçi tek yön bilet alırsınız :)
    Maximiles ile 80400 TL harcamaya 804 TL'lik uçak bileti alabilirsiniz, yani Avrupa gidiş-dönüş bileti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridest -- 1 Mayıs 2011; 14:42:02 >

• Rüya şehirler promosyonu (%50 indirimli bilet) kapsamında 40200 TL'lik araba da alınabilir :)

(Buradaki harcama 18-24 aylık dönemde üye işyeri olmayan mağazalardan alışveriş gibi de düşünebilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridest -- 1 Mayıs 2011; 14:43:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.