selam herkese,ben winlogonu intten araştırdım,diyor ki,microsoftun winlogonunun yolu C:\WinNT\System32\Winlogon.exe or C:\Windows\System32\Winlogon.exe. budur diyor.eğerki sizin winlogon
C:\WinNT\Winlogon.exe or C:\Windows\Winlogon.exe ,bu yoldaysa o W32.Netsky.C@mm virus, or a newer virus.,doyr.şimdi açtım baktım sistem 32 ye bende winlogon yok orda.ara dedim bilgisayarı iki tane winlogon,exe çıktı.birisi C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386,diğeride C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$ burda.ee bu duruma göre nasıl oluyor.bende sistem 32 de yok.bu dediim yerlerde var.şimdi benim bilgisayarı başkasımı yonetiyo yani,e ben bunları silersem nasıl oturum açcak,bide bu işfrelerin yazıldıgı şey falan,butun şifreler gittimi şimdi,napcam ben silcemmi bunları,silsem diğer winlogon yok.off allam off.bi bilgisayarınıza bakın alla aşşkına sizdeki yol bendeki gibimi bide ağırlığınıda yazarsanız sevinirim.bende ntservice deki 505kb ha bide ntservicedeki mavi renklerle yazılmış,içindeki dosyaların hepsi mavi harflerle.servicepackfilesdaki 491kb.siyah harflerle yazılı orda herşey.bi yardım edin plzzz.
Bilgisayari aratırken sistem dosyalarının taranmasına müsade ederek tarama yaptırın ( gizli ve kullanılan bazı sistem dosyaları taramada çıkmayabilir.) Sizin klasörlerinizde gördüğünüz winlogon dosyası gayet normal dosyalar trojan değil. O konuda bir endişe taşımanıza gerek yok. Dışarıdan insanların baglanmasını engellemek istiyorsanız firewall ile yapabilir sadece kendi kullanıcınıza sınırlama getirebilirsiniz ( eğer bilgisayarınızı uzaktan erişim için ayarlamadıysanız zaten kimse giremez. ) Antivirus olarak Antivir yüklemenizi öneririm.Kolay gelsin.