Şimdi Ara

Winning Eleven 7

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunda kaleye sutu nasıl cekiyorsun ben bi turlu sut sekemedim hep ya orta yapıyor ya taca yada kornere gidiyor sunun tus kombinasyonlarıın yazarmısınız hangi tus ne işe yarıyor Q,E,W,A,D,X,C
    teşekkürler

• button confige gir kafana göre ayarla arkadaşım.
  • Bide ucuzundan bi gamepad aL yoksa kLavyeyLe feLan pek zevki çıkmaz gerçi ben aLışmıştımda ince hareketLer feLan GamepadLe daha rahat oLuyor
  • Dün adam gibi oynamaya başladım. çözünürlüğü 800*600'e (1024*768 benim neyime) ayrıntıları da en az indirmeyi akıl ettim yahu salağım ben yav ben de niye oynayamıyorum diyordum.
    Neyse valla Fifa'yı arıyor gibiyim. Hoşuma gitti desem yalan olacak. Kamera açılarını nasıl yere yataydan kuş bakışına doğru değiştirebiliyoruz? Ayrıca herifler çok hızlı hareket ediyorlar oyunun hızını nereden düşürüyoruz? Bir de burada dünya liglerini oynayamıyoruz mu?
  • Eger oyunu iLk oLarak Pc de oynamaya başLadıysan normaL bu hissetikLerin Ps2 deki zevki başka :) bu arada dunya LigLerinde oynayabiLiyorsun Q ve E Le takım secme ekranından Club Ların yerine WorLd Team Ları getirebiLiyordun en son baktıgımda Q ve E di..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate soccer 98
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.