Şimdi Ara

WinPlus cam filmi taktiran var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabanin tum camlarina film cektirmek istiyorum. On cama seramik, yanlara ve tavana ATR yaptirinca maalesef 4800 lira fiyat cikiyor.

Winplus diye bir markadan tum camlar seramik kaplama olacak sekilde teklif aldım, 2500 lira dediler. Aklim epey kaydi acikcasi. Deneyen var mi bu markayi? Peugeot 208 aracim icin dusunuyorum, trafikte gunes vurunca içi cok yakıcı oldugu icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WinPlus Cam Filmi Taktiran Var Mı?

WinPlus cam filmleri, ev ve ofisler için popüler bir seçim haline geldi. Güneş ışınlarını engelledikleri, mahremiyet sağladıkları ve enerji tasarrufu yaptıkları bilinmektedir. WinPlus cam filmlerini taktırmayı düşünüyorsanız, doğru yerdesiniz.

WinPlus Cam Filmi Yorumları

WinPlus cam filmi kullanan birçok kişi olumlu yorumlarda bulunmuştur. Filmlerin ısıyı ve UV ışınlarını etkili bir şekilde engellediğini ve iç mekan konforunu artırdığını belirtmektedirler. Ek olarak, filmlerin mahremiyet sağladığını ve enerji maliyetlerini düşürdüğünü de belirtmişlerdir.

WinPlus Cam Filmi Taktırma

WinPlus cam filmlerinin takılması nispeten basit bir işlemdir. Kendiniz takmayı deneyebilirsiniz veya profesyonel bir montajcı tutabilirsiniz. Windark Plus cam filmi nasıl takılır konusundaki çevrimiçi kaynaklar mevcuttur ve süreci adım adım açıklamaktadır.

WinPlus Cam Filmi Fiyatları

WinPlus cam filmi fiyatları, filmin türüne, boyutuna ve kaplanacak cam alanına göre değişmektedir. Fiyat teklifleri almak için yerel satıcılarla iletişime geçebilirsiniz veya çevrimiçi araştırma yapabilirsiniz.

WinPlus Yorumları

WinPlus müşteri yorumları genel olarak olumludur. Müşteriler, filmlerin kalitesinden, müşteri hizmetlerinden ve enerji tasarrufu sağlamasından memnun kalmaktadır. Bazı müşteriler, filmlerin takılmasının zor olabileceğine dikkat çekmiştir, ancak profesyonel montajcıların bu sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtmişlerdir.

WinPlus cam filmleri hakkında daha fazla bilgi edinmek veya bir teklif almak için bugün bir satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben tüm camlara NR serisi %20 film çektirdim,ön cama Seramik %70 Mavi olacak şekilde sadece güneş ışınlarını kesmeye yarayan CR serisinden çektirdim.

Filmler 6 aydır çekili,görünüşünden memnunum ancak işçilikleri çok kötü.Neredeyse tüm camlarda küçük küçük tozlardan dolayı oluşan kabarcıklardan oldu.Yine de gittiğim zaman ücretsiz olarak değiştirebileceklerini söylediler,zaten 5 sene boyunca garantileri oluyor.Fakat arka camda rezinstans olduğu için değişime pek yanaşmıyorlar.

İşçiliklerine dikkat edin,yapıldıktan 1 hafta sonra tüm camları inceleyin eğer sorun varsa direkt götürün değiştirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 sene önce kullanmıştım güzeldi. İşçiliği iyi olan bir yapmıştı, ama bıraktı sonra o markayı.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Ben de tam sizin kombinasyondan dusunuyorum. One %70, kalan yerlere ise %20. Cekmekoy'de bir yer buldum solarkun diye oraya yaptiracagim nasipse. Tesekkurler yorum icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Ben de orada yaptırmıştım bu yazdıklarım orası için geçerli,mutlaka iyi bir şekilde baloncuk olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.

• Film fiyatlari bu kadar arttimi yawwww abowwwww😳😳

benim llumar'da da oldu, o kadar olur normal diyip geri gönderdiler. ee nede olsa llumar kalitesi. bi tanesini değiştirdiler sadece onda da 1cm kadar kıl vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında cam filmi yapılmadan önce camı çizmeden jiletle kazımak gerekiyor. bez ile cama yapışan inatçı lekeler çıkmaz. ondan sonra film yapılınca altında nokta şeklinde kalıyor. uğraşmak istemedikleri için bez ile silip geçiyorlar.

• bende çekmeköydeki yere yaptırdım. arka camlar zaten orjinalinde renkli en ön cam ve sanrouf seramik %70 ön kapı camları seramik %20 yaptılar. ısı geçirgenliğiyle ilgili bir test yaptılar eğer doğruysa gerçekten çok iyi. bakalım deneyip göreceğiz. işçilik için bakacağız 10 gün kullanayım ondan sonra detaylı kontrol edeceğim.

aracım c5 aircross, ön cam büyük ve sanrouf da olduğu için ve siyah tavan da var çok fazla aracın içi ısınıyordu bakalım dedikleri gibi olacakmı

• Sonuc nasil oldu hocam

Nr ile Cr arasındaki fark nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.