Şimdi Ara

Winrar Kırılamayacak Şifre Oluşturma ve Güvenli Saklama Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette password generator sitesinden 2048 karakterli şifre oluşturdum.

İçerisinde küçük büyük harf, özel karakterler baya uzun bir şifre.

Bu şifreyi winrar da kullanıp dosyalarımı şifreleyeceğim ve kişisel google drive yüklemek istiyorum.

Sonra bu şifreyi QR code a dönüştürdüm. yazıcı dan çıktısını alıp saklayacağım. PVC kaplama falan. QR code okuttum düzgün çalışıyor.

iki sorum var.

1 - Google drive bir şekilde hacklenir ise bu winrar dosyasının kırılması mümkün mü?
    2 - Google drive dan daha sağlam internet depolama sitesi öneriniz var mı? Yani istediğim uzun yıllar geçse de dosyalar orada duracak. Gerek gördüğüm de indireceğim.

• Google hesabına iki adımlı doğrulama sistemini aktif et şifreni sağlam bir şifre koyarsan drive hesabına giremezler. Drivedan daha sağlam bir bulut sistemi ben görmedim sanırım en güvenlisi orasıdır ayrıca bilmem kaç basamaklı winrar şifresininde çözüleceğini sanmıyorum. Eğer içinde devlet sırrı yoksa kimsede uğraşmaz senin bu kadar gizlediğin dosyaların ile
  • win rar ın şifreleme metodu henüz çözülemedi heleki uzun ve karışık şifreler çözülmez.
    çözülmesi için milyon dolarlık sistemler ile şifre kırma yapılması gerekirki arkadaşın dediği gibi CIA ajanı değilsen kimse uğraşmaz bu data ile
  • cevap için teşekkürler.

silinmesini istemediğim dosyalar işte. devlet sırrı değil pc çöker, bir şey olur diye düşünerek açtım konuyu.
  • Merhaba, şifresini hatırlamadığımız 4 parçalı bir winrar dosyasını nasıl açabiliriz?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.