Şimdi Ara

WinUHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar winzip ve winrardan daha iyi bir sıkıştırma programı varmış bi test ediyim dedim gerçekten daha iyi sıkıştırıyo ismi WinUHA bide baktım türkçe değil hemen bi türkçesini yaptım program hakındaki görüşlerinizi ve türkçe yamasının nasıl oldunu söylerseniz sevinirim
    WinUHA Programı
    WinUHA Türkçe rapid:D

• ilginçç denemek lasım
  • evet daha fazla sıkıştırıyor ama rar daha kullanışlı ve daha bilindik
  • yanlış bilmiyosam zip ve rarıda açıyo
  • up
  • Valla tek bi dosya türüne göre karar vermek zor bazı dosyalarda zip bile rar'dan iyi sıkıştırıyo. Bi yandan da bu dosya türünü winrar açabiliyor mu o da önemli daha bir çok kişi zipten rar'a geçmemişken yeni bi sıkıştırma formatı ancak kendi bilgisayarındaki dosyaları arşivlemekten başka pek bi işe yarar mı bilmiyorum. Ama indirip deneyeceğim, emeklerin için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red_Lead

yanlış bilmiyosam zip ve rarıda açıyo

rar'ı açıyor da zip'i açmıyor.
    arşivden çıkarmak için de winrar'a veya winuha'ya gerek yok zaten.arşiv dosyasını ve winuhanın yüklendiği klasördeki uharc.exe dosyasını bir klasöre koyarsınız ve bat dosyası da hazırlarsınız böylece herhangi bir program yüklü olmadan arşivden çıkarılabilir.bat dosyası aşağıdaki gibi olabilir.

quote:

@echo off
    cls
    uharc x dosyadi.uha
    echo ---------------------------------------------------------------------------
    echo Arsiv acildi!!!
    pause
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi sıkıştıran program (test sitesinin adını unuttum) winRK dır . ama sıkıştırma işi bi ömür sürüyo. winuha rar ve zipten biraz daha iyidir.
  • arkadaşlar ben 1.70 gb lık şeyi sıkıştırmak istedim winuha yı açtım sıkıştırma yöntemini Best olarak seçtim 1 saat sürdü sıkıştırma ve sıkıştırılan şeyin boyutu en az 1.67 gb a düştü. 1.70 gb zaten orjinal boyutu ne anladım ben bu işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

arkadaşlar ben 1.70 gb lık şeyi sıkıştırmak istedim winuha yı açtım sıkıştırma yöntemini Best olarak seçtim 1 saat sürdü sıkıştırma ve sıkıştırılan şeyin boyutu en az 1.67 gb a düştü. 1.70 gb zaten orjinal boyutu ne anladım ben bu işten

TuGy18 eğer yüksek boyutlu şeylerin boyutunu küçülterek sıkıştırmak istiyorsan UHARC programını tavsiye ederim.Belki hatırlarsın.Brother In Arms 3 cd'lik bir oyunu.Ama tek cd'lik olanıda vardı.İşte bunu tek cd'ye düşürmeyi bu UHARC programı ile başarmışlardı.Gerçekten devasa oranlarda sıkıştırma yapıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

arkadaşlar ben 1.70 gb lık şeyi sıkıştırmak istedim winuha yı açtım sıkıştırma yöntemini Best olarak seçtim 1 saat sürdü sıkıştırma ve sıkıştırılan şeyin boyutu en az 1.67 gb a düştü. 1.70 gb zaten orjinal boyutu ne anladım ben bu işten

TuGy18 eğer yüksek boyutlu şeylerin boyutunu küçülterek sıkıştırmak istiyorsan UHARC programını tavsiye ederim.Belki hatırlarsın.Brother In Arms 3 cd'lik bir oyunu.Ama tek cd'lik olanıda vardı.İşte bunu tek cd'ye düşürmeyi bu UHARC programı ile başarmışlardı.Gerçekten devasa oranlarda sıkıştırma yapıyor.

ben çözdüm olayı benim sıkıştırmak istediğim dosya divx zaten sıkıştırılmış bir dosya türüdür divx onun için daha fazla sıkıştırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ağustos 2006; 23:07:13 >

• Daha önce kullandım ama pek memnun kalmadım.
  • Bence de en iyisi Winrar...

quote:

Orjinalden alıntı: xax

Daha önce kullandım ama pek memnun kalmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

uharcı bende kullandım (daha doğrusu kullanmaya calıstım) ancak oyunlarda yada programlardaki sıkıştırma oranına bitürlü erişemedim "uharc kullanma klavuzu" diye bi yazı derlesen bizde nasiplenip "teşekkür" etsek nasıl olur acaba tabi bu bir ricadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.