Şimdi Ara

Winwows 1809 Güncellemesi Depo Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar, Windows'un son güncellemesi olan 1809 güncellemesini bilmeyerekten ilk çıktığı günden yapmıştım. Ondan sonra öğrendimki bazı kullanıcıların verileri silinmiş hatta 200 GB'lık verisi kaybolanlar varmış ama ben güncelledikten sonra Windows'un kurulu olduğu SSD'den yaklaşık 20 GB'lık boş alan doldu, yani güncellemeden önce 55 GB boş yer vardı ilk güncellemeden sonra 35 GB'a düştü, bi kaç gün sonrasında gelen güncellemesinden sonra da 30-29 GB aralığına düştü. Tamam verilerim silinmedi güzel bi şey ama bu da ne böyle anlam veremedim, aynı problemi yaşayan var mı? SSD de fazla dolsun istemiyorum, onun içine zaten bi şey de yüklemiyorum. Daha ağustos ayında format atmıştım bilgisayara şimdi yeniden formatta atamam tekrar her şeyi yüklemeye zamanım yok, hiç bir forumda ne Türkçe ne İngilizce böyle bi sorun paylaşan yazı görmedim ondan dolayı açmak istedim. Düşüncelerinizi ve varsa çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Windows ta diski temizlemede sistem dosyalarını temizlemeyi seçip çıkan seçeneklerden update dosyalarını ve eski windowsu silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 14 Ekim 2018; 23:37:43 >
  • Eğer bi sorunla karşılaşırsan 1803 sürümüne dönesin diye eski windows dosyalarını windows.old klasörü oluşturarak saklanır eğer pcde sorun görmüyorsanız arkadaşın dediği gibi disk temizlemeden sistem dosyalarını temizleme seçeneğinden eski dosyalarını silebilirsin 25 30 gbta kadar yer açılacaktır yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.