Şimdi Ara

winxp sorun??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze selamlar. Ben windows xp home edition kullanıyorum. Admin, ve sınırlı hesap var. İnternet cafe oldugundan dolayı müşterilere sınırlı hesab açılıyor. Ama sınırlı da bir sorun var. Örn; bir site açılacagı zaman Internet explorer sayfası yanıp vermeyip donup kalıyor.Ama admin de böyle bir sorun yok. Bir de Counter-Strike acarken (bazen) kullanıcı da açılmıyor. Yani, hicbirsey acılmıyor donmuyor tıklamadan önceki hale dönüyor. ndeni siz ce ne alabilir ve xp deki kotaları etkinlestrdim olmadı lutfen yardım

• bütün bilgisayarlarda da aynı sorun mu var ?
  • bildiğim kadarıyla xp home edition adı üstünde ev kullanıcıları için. pro ile aralarındaki en önemli fark burda bence. internet cafe ve küçük işyeri ağları için xp pro isabetli bir seçim olur. aynı sorunu ben yaşamış olsaydım kurulum esnasında kullanıca adı ve kullanıcı şifresi bölümünü es geçerdim vede bir cafe programı ile kontrolü elimde tutmaya çalışırdım bana göre en pratik çözüm yolu bu olurdu.
  • eski kullanıcıyı siliy yeni bir kullanıcı belirlemeyi denedinmi?
  • Evet Inf_onb onu da denedim olmadı. kmp16 sana katılıyorum ama bi kere lisans aldık. böle bişi başımıza gelecegini bilseydik almazdık :) tolgayaylim= hemen hemen hepsinde var sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.