Şimdi Ara

wireeles anten yapımı yardım edin llütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde wirelees anten bulunmaktadır bunu nasıl kapsamını arttırabilirim

forumdaki konuları okudum çok güzeldi peki bende ki wireelesle olurmu resimleri koyacam

yaptıkları gofret kutuları gibi bende yapabilirmiyim...
    bu aşağdaki wireelesle aşşağdaki wireless anakarta takılıyor ben kablosunu uzatıp aynı göfret kutusundaki gibi yapabilirmiyim

burası kasanın arkasına giriyor kabloyu uzatıp gofret kutusuna bağlayabilirmiyim ? ...

wireeleste böle bişey kablosu var bence olur mantıken ...

ilgilenen ve yardım eden arkadaşlar olursa çok sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00cs00 -- 13 Ağustos 2009; 21:14:48 >

• wirelessin özellikleri

complies with IEEE 802.11b and 802.11g standart for 2.4 ghz wireless lan
    compliant with PCI 2.2 standart
    works with all existing network infrastructure
    capable of up to 256-bit WEP encryption
    54mbps,

IEEE802.IIb/g

fazla anlamadım bunlardan inş yardım eden bi abilerimiz çıkar
  • kimse bişey yazmıyacakmı ya
  • yardım edecek yokmuuu
  • illaki bunumu kullanıcaksın eğerki kullanıcaksan bunu kabloyla uzatıp windsurfer la (şimdi windsurfer ne demek demeyin araştırın) reflektör yapabilirsin

ama benim asıl fikrimi sorarsan bunu koy bi köşeye sıfırdan birşey yap cantenna mesela elinde pringles kutusu varsa buda olabilir
  • asil abi yardımın için çok saol o kabloyu cantenna gibi yapsam könnektöre fln sonra prings kutusuna olurmu abi sonuçta yapanlarda böyle yapıyor sadece kabloları uzun oların masraf olmasın diye dedim yine cvp yazarsan çok sevinirim yarın cuma namazından sonra başlıcam yapmaya abi cantenna gibi inş başarılı bi sonuç alırım tabi yardımcı olursan abii
  • elindeki antenin işe yarıcağının garantisini veremem cantennayı denemek istiyorsan hazır planı projesi var o elindeki anten yerine 2mm bakır tel kullanıcaksın

http://forum.donanimhaber.com/m_12976524/mpage_1/key_/tm.htm

• okudum abi onu peki şöylemi yapacaz benim antenin ucundaki kabloya bakırtel
    lehimlesek yada ucundaki metalyeremi komple lehim yapcaz bakır teli abi lehimlencek yerin resmini
    veriyorum

tırnağmla gösterdiğm yeremi lehim yapacam ? lehimi kabloyamı yoksa direk tırnağmla gösteriğm yeremi yapacaz lehimi bakır teli yani abi

evde bişey buldum bunla girdim ama çok yavaştı abi örnek olsun diye veriyom abi

bunu boşverelim lehimi oraya yada kabloya yapcam dişi konnektöre bağlayacam sonra göfret kutusuna yada pringese montalıyacam dime abi

• tm bakır tel kullanıcaz abi ama o tırnağmla gösterdiğim yeremi lehimleyecez abi yoksa konnektöre lehimleyip anten ucunumu yapacz işte orayı anlamadım abi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.