Arkadaşlar 60 metre mesafedeki arkadaşımın hattından internet kullanmak istiyorum fakat mesafe ve aradaki evler nedeni ile kullanamıyorum evinin 30 metre uzağında bağlanabiliyorum fakat sinyal gücü 40 larda evimde kullanabilmem için ne tavsiye edersiniz. NOT: Arada binalar var fakat çatımdan direk görebiliyorum anten veya acces point alsam olurmu hangi markalar.?
Bu arada bilgisayarımın özellikleri Datron Notebook İşlemci: Intel Pentium M 740 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB)(Sonoma) Ekran: 15.4'' WXGA (1280x800) LCD TFT Bellek: 512MB DDR2-533MHz Hard Disk: 40 GB (5400 r.p.m) Ekran Kartı: Intel 915GM (max. 224MB) Optik Sürücü: CD-RW/DVD-ROM COMBO Infrared: Var Fax/Modem: 56K V.90 V.92 LAN: 10/100Mbps WLAN:INTEL PRO WIRELESS 2200bg Portlar: 4xUSB, VGA, FireWire (IEEE1394), S-Video Out, Audio-Out + S/PDIF, MIC-IN Kart Yuvaları: PCMCIA, Multimedia (SD, MMC, MS, SM, XD)
Ne olur yardım
Forumda wireless kablosuz kelimeleri ile arama yap. Notebookun kablosuz alıcısının güc ayarlarını en yükseğe çıkar. (Sistem özellikleri\donanım\aygıt yöneticisi\ağ bağdaştırıcıları...) Arada bina varsa işin zor. Acess point düşünebilirsin. Denemeden alma derim.
60 metreden çekmen lazım,ben çekiyorum
"low" konumunda bile bağlanabilmen gerekir nete
200m e kadar çekerde ama kaç mbite düşer hızın o başka