Merhaba arkadaşlar ben bir Wireles ile internet bağlantısı yapmak istiyorum. 300 metre alan içine ve oda yetmiyormuş gibi 300 metre alan içinde iki bina arasında ve o 2 binanın içindeki bilgisayarlara bağlantı yapmak istiyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bildiğim ve yaptığım bazı araştırmaşlardan öğrendiğim kadarıyla 300 metre içinde kapalı alana bağlantı dağıta bilen bir modem yok. asıl sorunu şu benim böyle bir bağlantırı ethernet kanlosuyla yapsaydım 100 metrede bir bağlantıyı güçlendirecektim hub la veya başka bir şekilde ama şimdi bunu nasıl yapıcam Wireles ile onu bilmiyorum. bilen arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Birde bu iş için en ii sorunsuz çalışan modemlerin ek donanımların marka ve modelini de yazarsanız çok sevinirim çünkü bu bağlantı uzun ömürlü ve sorunsuz çalışmalı.
Yasrdımlarını görüş tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkasdaşlar...
hepinize şimdiden ilginiz, yardımınız, yorum ve önerileriniz için çok çok teşekkür ederim...
Saygılarımla...
bu konuda arkadaslarin fikirlerini bekliyoruz 100 m alanda dagitmak istiyorum acik arazi mustakil evler randiman alabilirmiyiz ?
Arkadaşlar yukarıya yazmayı unutmuşum bu bağlantı 35 bilgisayara yapılacak arkadasımızın da dediği gibi iyi randıman alabilirmiyiz bağlantıda bir yavaşlama olurmu?? Download yapılmıyacak bilgisayarlarda sadece internet kullanımı için yada Wireles yerine gene kablo ile bağlantıyımı tavsiye edersiniz??
Niye ÇOK ACİL. Ölüm kalım meselesi değilmiş. Başlık açarken biraz daha özen gösterelim lütfen. Çok antipatik oluyor.
wireles en uygun çözüm gibi görünüyor, yalnız aralara mesafeyi uzatabilmek için access point koyacaksınız ...
us robotic wireless modem al anteni 9 desibelli olsun.İstedğin yerden çeker access pointe gerek yok.istediğin kadar bilgisayar paylaştır.Aralarda gerçektenm çok bvina ve duvar varsa pointe ihityacın olabilir. by
arkadaşlar yorum larınız için çok çok teşekkür ederim olay halloldu sayenizde. Çok sağolun... us marka veya zyxel marka modem kullanmaya karar verdim bir iki satıcıylada konuştum. galiba şuan us modem kullanıcam hem fiyat hemde işimi görmesi açısından daha sağlıklı olacak hepinizin önerileri için çok teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme