Şimdi Ara

Wireles Modem Kullanıcılarının dikkantine!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wireles'ını genelde kapalı tutacağım (istediğim zaman açıp kapatabileceğim)
    2 bilgisiyarın sürekli kablo ile bağlanacağı (usb veya ethernet)
    Bağlantı kopması olmayan sorunsuz bir model almayı düşünüyorum.

Bu akşam netten alıcam, karar veremiyorum bir türlü. Acilinden orta sınıf model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

• Bende ZyXEL P-660HN-F1Z 300MBPS model modemi önerebilirim üzerinde bulunan tuş sayesinde wlan açıp kapamak çok basit göreceksin fakta kablo ile bağlayacağın makineler usb den değilde ethernetten bağlanaman gerekiyor. fiyat olarakta ürün bildiğim kadarıyla kampanyada olduğu için diğerr ,N destekli ürünlerden daha uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

• Bu biraz pahalı ama Zyxel 660 modelini alsam sorun çıkartırmı acaba? Forumdaki başlıklara bakıyorumda Zyxel kullanıcıları baya bir dertli anlaşılan.
  • Arkadaşlar bir yorum yapmıyacakmısınız? Orta halli 100 TL yi geçmiyecek, ne kadar ekonomik olsa o kadar iyi olan bir modem markası ve modeli verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah18

Arkadaşlar bir yorum yapmıyacakmısınız? Orta halli 100 TL yi geçmiyecek, ne kadar ekonomik olsa o kadar iyi olan bir modem markası ve modeli verebilirmisiniz?

Arkadaşım merhaba, bende bir tane arıyorum yukarıda konu açtım.Benim us robotick 9110 bozuldu galiba...

Forumdaşlara sordum cevap gelmedi henüz bana ama yarın öğle saatlerine kadar farklı bir yorum gelmezse ben

----- Tp-Link TD-W8901G 4 Port 54 Mbps Kablosuz ADSL2+ ------------- Bu modemin siparişini verecem. Fiyat:60 tl

Belki sana bir fikir verir.Yinede sen karar ver.
  • arkadaşım hala modem almadıysan hiç düşünme ben çok memnunum inca 204w diye bi model ne ısınma yapıo ne kopma mis gibi fiyatıda ii düşmüş bu ara
    http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-204w-4port-ethernet-kablosuz-adsl2-modem-/productDetails.aspx?categoryid=3009801&productid=bd80985
    bendede 2 pc var komşuda benden alıo etti 3 süper kullanıyoruz kardeşim düşünme al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.