Şimdi Ara

Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında benim ki bi sorun deil. yapmak istediğim bi çalışma var. hakkında bilgi istiyorum sizden.
    bir otelin bilgi işleminde çalışıyorum. otelimizin toplantı salonlarında data hattı mevcut. fakat kabloları masalara çekmek açıkçası örümcek ağı örmek istemiyorum. otelimizde wireles sistemi de mevcut. gelen müşteriler laptoplarına kontörlü wireless kartlar alarak internet hizmetinden yararlanmakta. fakat biz bunu şu şekle getirmek istiyoruz. toplantı salonuna giden daha hattına bir wireless anten bağlayıp laptopların o anten ile ADSL üzerinden internete çıkmalarını istiyoruz. yani otelin wireless hattını meşgul etmeden direk ADSL ye kablosuz olarak bağlanmalarını. bunu için gerekli donanımlar nelerdir. ya da ortalama maliyet ne tutar. ya da bu sistem çalışırır mı. yardımlarınızı bekliyorum.

msn = adnan_sonmez@hotmail.com
    l3eter_l3ocek@hotmail.com

• Oradaki Data hattına wireless bağlayarak sadece orada bi alan yaratırsın yine müşterileriniz. yada siz farketmez kartla girebilirsiniz. ancak başka bi hat daha alırda oraya koyarsanız. o zaman öyle bir sorununuz olmaz. verirsin ip yada otomatik aldırırsın şifreyide koyduğun zaman sorun olmaz... Tam işini görmeyecek. daha detaylı bilgi için forumlarda arama yap..
  • çok saol teşekkürler. ne istediğimi tam anlatamadım galiba. toplantı salonunda bizim data hattının ucuna bir anten (anten dediğime bakmayın ne oluosa artık) takıp. odadaki diğer pc lere de gereklli aparatları taktıktan sonra bizim wireless sitemine girmeden direkt olarak ADSL kullanmaları mümkün kü. ?????

toplantı salonundaki data hattındaki kastım normal ağ kablosu ve ucunda bi switch var . switchten laptoplara kablo çekmektense kablosus bi ortam yaratmak istiyorum . saol katkın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3eter_l3ocek -- 12 Ağustos 2005, 13:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz USB hub
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.