Bildirim
Wireless Açma Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
USB klavye ile deneyebilirmisin. Eger ole birsansinda yoksa sag alttaki Asus Wireless Assitant dan acmayi dene yine olmadi Windowsun kendinde bulunan Start > All Programs > Accessories > Accessibility > On-Screen Keyboard i dene dusuk bir ihtimal ama denemende fayda var. -
Başlat - Programlar - Erişilebilirlik - Ekran Klavyesi -
hocam sende nasıl bir tusu bozmussun peeh meger f2 ne tusmus bea:D -
Hepsini denedim olmadı.
Usb klavye taktum Fn tuşlu her kombinasyonda denedim olmadı. (iki klavyeyi birdende kullandım.)
Ekran klavyesinde Fn tuşu yok. :( -
o zaman mecburen Asus un wireless assistant programini yeniden kurup task-bar a gelen simgeden kapatip acman gerekiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: DungBettle
hocam sende nasıl bir tusu bozmussun peeh meger f2 ne tusmus bea:D
Sorma kardeşim kullanıyordu. Kolamı döktü ne döktüyse artık yapıştı. Açtım temizledim temelli bozuldu :)
Bu donanımı windows üzerinden aktif etmenin bir yolu vardır muhakkak. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cura
Hepsini denedim olmadı.
Usb klavye taktum Fn tuşlu her kombinasyonda denedim olmadı. (iki klavyeyi birdende kullandım.)
Ekran klavyesinde Fn tuşu yok. :(
normal klavyeden fn'a basıp ekran klavyesnden f2 yapmayı denedin mi kardeş? -
quote:
Orjinalden alıntı: Gurcellonline
o zaman mecburen Asus un wireless assistant programini yeniden kurup task-bar a gelen simgeden kapatip acman gerekiyor.
Onuda denedim. Daha önce o şekilde çalıştırmıştım ama şimdi çalışmıyo o şekilde. 3 defa tekrar kurdum , yeniden başlattım, farklı sürümünü kurdum ama yinede sonuç hüsran. -
quote:
Orjinalden alıntı: fifa_05
quote:
Orjinalden alıntı: Cura
Hepsini denedim olmadı.
Ekran klavyesinde Fn tuşu yok. :(
normal klavyeden fn'a basıp ekran klavyesnden f2 yapmayı denedin mi kardeş?
Evet. Olmadı.
Normal klavyeden Fn Usb den F2
Normal klavyeden Fn+F2
Normal klavyeden F2 Usb den Fn
dedimyabütün kombinasyonları denedim.
Laptop klavyesinden Fn Ekran klavyesinden F2
vs. vs. -
bilgisayar yanımda değil olsa kurcalar yardım etmeye çalışırdım -
Teşekkür ettim. -
ağ bağlantılarını yönet kısmından donanımsal olarak devre dışı bırakıp sonradan aktif ettiğinde ne oluyor?
hiç bir çözüm olmazsa formatla çözülmesi lazım çünkü yazılımsal olarak devre dışı bırakılmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X