Şimdi Ara

Wireless Adaptör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless Adabtör almayı düşünüyorum kasa için.Modem aynı odada.Antenli mi almalıyım aralarındaki farkları neler yardımcı olur msunuz? Teşekkürler

• 1 konu yanlış yerde
    2 bütçe ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı odadaysa antenli almana gerek yok.
  • Bende alfa marka bir alıcı var anten modifiyesi ile çekim alanına si bile şaşırırsınız...

• Konuyu nereye açacağımı bilemedim,kusura bakmayın.Adabtör için ürün linki atar mısınız? Bütçe ucuz olursa daha iyi olur elbette ama pahalı olan ile farkları ne onu soruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingemin89 -- 20 Aralık 2014; 18:03:37 >
  • kingemin89 K kullanıcısına yanıt
    kardeşim öyle cok hasalı bi wireless almana gerek yok :) 10 15 tl lik al yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingemin89

Konuyu nereye açacağımı bilemedim,kusura bakmayın.Adabtör için ürün linki atar mısınız? Bütçe ucuz olursa daha iyi olur elbette ama pahalı olan ile farkları ne onu soruyorum?

Benim önerim bulabilirsen alfa marka bir adaptör al forumun 2.el bölümünde satan bir arkadaş vardı bekli hala satiyordur. Kaliteli mal ile arasındaki fark şöyleki ucuz mal alırsan benim gibi airties arada tek duvar olmasına rağmen hız baya düşüyor, ama yine benim gibi alfa marka kaliteli mal alırsan 50 metre ötedeki komşunun internetini full görürsün, sen hesao et işte gerisi... Ne olursa olsun 50 liradan fazla verme...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Ethernet kablosu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Konuyu nereye açacağımı bilemedim,kusura bakmayın.Adabtör için ürün linki atar mısınız? Bütçe ucuz olursa daha iyi olur elbette ama pahalı olan ile farkları ne onu soruyorum?

Benim önerim bulabilirsen alfa marka bir adaptör al forumun 2.el bölümünde satan bir arkadaş vardı bekli hala satiyordur. Kaliteli mal ile arasındaki fark şöyleki ucuz mal alırsan benim gibi airties arada tek duvar olmasına rağmen hız baya düşüyor, ama yine benim gibi alfa marka kaliteli mal alırsan 50 metre ötedeki komşunun internetini full görürsün, sen hesao et işte gerisi... Ne olursa olsun 50 liradan fazla verme...

Modem aynı odada?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Modem aynı odada?

O zaman fazla pahalıya kaçmadan orta karar bir şey alın gitsin aynı odada ise... Nasıl alacaksınız ona göre link verelim... İnternet mağaza mağaza ise hangisi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.