Şimdi Ara

Wireless adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayarım için wireless adaptörü arıyorum. Elimde eskiden aldığım 150 MBS USB adaptör var.https://www.tp-link.com/us/home-networking/usb-adapter/tl-wn727n/
    Oyun oynarken ping çok yüksek ve stabil değil. Deneme amaçlı bilgisayarı ethernet ile bağladım internette sıkıntı yok. Xiaomi Mi Wifi Pro 2 aynı odaya kurdum. Full çekiyor fakat oyun için hiç verim alamıyorum. Önerebileceğiniz güzel uygun bir wireless adaptör var mı?

Şimdiden Teşekkürler

• Merhaba, kusura bakmayın biraz araya girmiş gibi olacağım ama ben de wifi adaptör arıyorum. 2.4 ghz ile bağlanırken kopmalar yavaşlamalar yaşıyorum bu sebeple 5 ghz destekleyen bir wifi adaptör arıyorum. Piyasada 150 mbit/300 mbit destekli adı altında satılanlar 5ghz destekli mi acaba? Sizin kullandığınız adaptör destekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sinyal mi zayıf internet hızında mı sorun var bunu anlamak lazım. Bence öncelikle bir kablo ile modeme bilgisayarını bağla ve speedtest.net den ping kaç çıkıyor buna bak. 10ms den fazla çıkıyorsa sorun yaşama ihtimalin artar. Eğer 10ms altındaysa o zaman lokalindeki wifi çok stabil değildir. Tavsiyem yukarıdaki testi yaptıktan sonra şöyle bir alet alman:
    Lazimbana.com
    USB Antenli Wireless Dongle - RT5370 N Wifi WPS Tuşlu PC TV UYDU - Lazımbana'da
    https://www.lazimbana.com/usb-antenli-wireless-dongle-rt5370-n-wifi-wps-tuslu-pc-tv-uydu

• Hocam bi ara us robotic vardi tek gecerim halen var mi bilmiyorum artik masa ustu kullanmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Ethernet kablosu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.