Cevap yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkurler..
Öncelikli olarak evde söyle bir sistemim var. Airties rt 205 kablosuz modem üzerinden kablosuz internet kullanıyorum.. I phone ve masaustu bilgisayarım için.. Masaustu bilgisayarda TP link WN722NC wireless adaptor ile kablosuz bağlanıyorum.. Modemi wpa2 ile şifreledim.. Masaustu pc den ve telden nete girerken guvenli internet olarak gozukuyor ve şifre ile kablosuz bağlantımı sorunsuz kullanıyorum..Yalnız ttnet in sitesinden download miktarına bakınca bu kablosuz ağın başkaları tarafından kullanıldığından suphe duymaya başladım.. Hatta eminimde diyebilirim.. Kablosuz ağı kullanan ip adreslerini gosteren programdan kurdum pc ye 3 ip gozukuyor.. Birisi modemin birisi i phone un biriside tp link in.. Varsa eğer kacak kullanıcıyla aynı anda nete girmemişte olabileceğimden hala daha başka kullanıcı oldugunu dusunuyorum..
Benim sorum şu şekilde arkadaşlar.. Acaba verdiğim modelde ki wireless adaptör dağıtıcı vazifesi gorup onun üzerinden nete giriş oluyormudur ?? Eğer böyle bir durum varsa wireless adaptore de şifre girme durumu varmdır ?? Pc kapalıyken wireless adaptör calısmıyor ise wpa 2 şifresini kırmaya basaracak insan evladı ile komsumuyumdur ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme