Şimdi Ara

Wireless Adaptör Tavsiyesi. ( Win7 64Bit Desteği )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Airties WUS300 kullanıyorum ve bu alete uygun 64bit sürücü yok.

Yeni bir Wireless adaptör arıyorum.

Ama

1 : USB olacak.

2 : Çekimi iyi olacak ( WUS300 4/5 diş çekiyor. En azından o kadar olmalı. ) ve bağlantı kopmayacak.

3 : Windows 7 x64 desteği olacak.

4 : Çok pahallı olmayacak. ( 90 lira ya falan gördüm fazla kaçar onlar. )

Aklımda

http://www.hepsiburada.com/team-sabrent-usb-mini-wireless-lan-802.11n-adaptor-ws-wnu682n/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97041

http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7711usn-150mbps-usb-adapter-nlite-hi-gain/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd999315

Ya da verimi yüksek ise bu.

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn422g-54m-2.4ghz-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97005

4Mbit internetim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Şubat 2010; 7:26:30 >

• Tavsiyesi olan yok mu?
  • Verimi yüksek olan gayet kaliteli gözüküyor. Zaten 25 Lira, al ya bu tarz cihazlar içinde bu kadar çok araştırma yapmaya değmez.
  • selam arkadaşım aldınmı wireles usb kartı nasıl begendınmı ? bende masa ustu pc me almak ıstıyorum memnunsan ona göre bende alıcam ? bir zamanlar airties wus 300 almıştım düşman başına internete asılınca kitlenip duruyordu ısınıyordu gittim yerine verdım aldım paramı ogunden beri usb wireleslere sıcak bakmıyordum en iyisi PCI takılanlar diyorlardı aslında PCI mantıklı iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

selam arkadaşım aldınmı wireles usb kartı nasıl begendınmı ? bende masa ustu pc me almak ıstıyorum memnunsan ona göre bende alıcam ? bir zamanlar airties wus 300 almıştım düşman başına internete asılınca kitlenip duruyordu ısınıyordu gittim yerine verdım aldım paramı ogunden beri usb wireleslere sıcak bakmıyordum en iyisi PCI takılanlar diyorlardı aslında PCI mantıklı iyi günler

PCI daha iyi tabiki. En azından çipi falan daha rahat anlaşılıyor yazılım sorunu da az oluyor ( Çekim gücü ve sinyal kalitesi de küçücük alana konulmuş bir antenden daha iyi oluyor tabiki aynı zamanda. ). Ama bana USB lazım.

Misal yeni eve bir crea dizüstü geldi. XP kurduk sürücü yok. Crea nın sitesinde satıştan başka bir şey yok. Günlerce sürücü aradım tam rezalet. PCI olsa kendi bilgisayarına indir belleğe at notebook a gönder sonra kur ohooo. Ama usb olunca kurdum kendi WUS300 ümü takır takır hallettim işi. Bu bakımdan diz üstü alacaklar Crea dan uzak dursunlar adam gibi bir sürücüleri bile yok sitelerinde. İnternetten bulman gerekiyor FTP adresini crea nın ki rezalet ki ne rezalet. Ya insan bir destek linki koyar orada model model sürücü seçimi yapar.

http://www.hepsiburada.com/team-sabrent-usb-mini-wireless-lan-802.11n-adaptor-ws-wnu682n/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97041

Bu ürünü aldım bakalım umarım iyidir ve Windows7 desteği vardır. O hayati bir önem taşıyor benim için zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Şubat 2010; 14:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

selam arkadaşım aldınmı wireles usb kartı nasıl begendınmı ? bende masa ustu pc me almak ıstıyorum memnunsan ona göre bende alıcam ? bir zamanlar airties wus 300 almıştım düşman başına internete asılınca kitlenip duruyordu ısınıyordu gittim yerine verdım aldım paramı ogunden beri usb wireleslere sıcak bakmıyordum en iyisi PCI takılanlar diyorlardı aslında PCI mantıklı iyi günler

PCI daha iyi tabiki. En azından çipi falan daha rahat anlaşılıyor yazılım sorunu da az oluyor ( Çekim gücü ve sinyal kalitesi de küçücük alana konulmuş bir antenden daha iyi oluyor tabiki aynı zamanda. ). Ama bana USB lazım.

Misal yeni eve bir crea dizüstü geldi. XP kurduk sürücü yok. Crea nın sitesinde satıştan başka bir şey yok. Günlerce sürücü aradım tam rezalet. PCI olsa kendi bilgisayarına indir belleğe at notebook a gönder sonra kur ohooo. Ama usb olunca kurdum kendi WUS300 ümü takır takır hallettim işi. Bu bakımdan diz üstü alacaklar Crea dan uzak dursunlar adam gibi bir sürücüleri bile yok sitelerinde. İnternetten bulman gerekiyor FTP adresini crea nın ki rezalet ki ne rezalet. Ya insan bir destek linki koyar orada model model sürücü seçimi yapar.

Bu ürünü aldım bakalım umarım iyidir ve Windows7 desteği vardır. O hayati bir önem taşıyor benim için zira.

inşallah işine yarar win 7 de benım aklımdada bu ürün var http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn422g-54m-2.4ghz-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97005
    dh de kullanan varmı acaba bu ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkyr -- 4 Şubat 2010; 17:37:10 >

• PCI daha iyi tabiki. En azından çipi falan daha rahat anlaşılıyor yazılım sorunu da az oluyor ( Çekim gücü ve sinyal kalitesi de küçücük alana konulmuş bir antenden daha iyi oluyor tabiki aynı zamanda. ). Ama bana USB lazım.

Bu ürünü ben de dün aldım. XP kullanıyorum. Desktopuma bağlı Airties wireless modemi görüyor, ancak internete giremiyorum. Kendi arayüzü var, windowsa müsaade etmiyor. Sınırlı bağlanı veya bağlantı yok mesajı veriyor. Dün gece kafayı yedim, bir türlü beceremedim.

Bu konularda biraz sorunluyumdur da, ne yapılması gerektiğini bir embesile anlatır gibi anlatır mısınız? Ben mi yanlış birşey yapıyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashx

Bu ürünü ben de dün aldım. XP kullanıyorum. Desktopuma bağlı Airties wireless modemi görüyor, ancak internete giremiyorum. Kendi arayüzü var, windowsa müsaade etmiyor. Sınırlı bağlanı veya bağlantı yok mesajı veriyor. Dün gece kafayı yedim, bir türlü beceremedim.

Bu konularda biraz sorunluyumdur da, ne yapılması gerektiğini bir embesile anlatır gibi anlatır mısınız? Ben mi yanlış birşey yapıyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Ürünüm geldi ve inanılmaz memnun kaldım. WUS300 ün 3 diş çektiği ücra köşeden bile 5 diş çekiyor. İnanılmaz derecede memnunum. Windows 7 desteği de var. Hem kurdum oradan biliyorum hem de pakette yazıyor.

Düşünenlere tavsiye ederim.

Arkadaşım sorununa gelince. Büyük ihtimal wireless modeminde bağlantı şifresi var onu girmemişsindir.

Şimdi cihazı çıkar ve yüklediğin sürücüleri ( cihazla ilgili olanlar ) denetim masasındaki program ekle kaldırdan kaldır. Önce sürücü CD sini tak CD sürücüye. Otomatik çalışır. Çalışmaz ise CD sürücüyi aç Bilgisayarım dan içinde setup dosyasını görürsün onu çalıştır.

Gelen ekranda USB Wireless N diye bir seçenek var gri şekilde. Onun altındaki XP li seçeneği seç. Kurulum başlar her şeyi yapar.

Bilgisayarı yeniden başlat tamamen açılınca da cihazı tak USB ye. Ondan sonra başlat çubuğunda en sonda arka planda çalışan uygulamarı gösteren yerde simge çıkar ona tıklayıp ağı bul. Şifreyi doğru girdiğinden emin ol. En olmadı hatırlamıyorum falan dersen modemi sıfırlaman gerekecek.

• Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın
  • Bu ürünü aldım bakalım umarım iyidir ve Windows7 desteği vardır. O hayati bir önem taşıyor benim için zira.

inşallah işine yarar win 7 de benım aklımdada bu ürün var http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn422g-54m-2.4ghz-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97005
    dh de kullanan varmı acaba bu ürünü

Bahsettiğin üründen ve http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn821n-300mbps-kablosuz-usb-adaptor/productDetails.aspx?CategoryId=103939&productId=bd950011 ürününden olmak üzere iki adet aldım ama ikinci ürün Windows 7 64 bit te çalişıp aynı zamanda antenli olana göre sinyal çekimi daha fazla senin dediğin ve antenli olan ise Windows 7 de çalıştıramadım ama vistada sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan06 -- 7 Şubat 2010; 19:26:20 >

• Arkadaşım ben de Team Sabrent USB Mini Wireless LAN 802.11N Adaptör - WS-WNU682N almayı düşünüyorum. Kullanmaya başladığından beri herhangi bir sorun yaşadın mı? Ben yan dairedeki Airties RT-206 modemden bağlantı almak için kullanacağım. İki daire çapraz kaldığı için arada 3 duvar var diyebiliriz. Sence yeterli sinyal gücü alabilir miyim? Anladığım kadarıyla sen aynı dairede kendine ait modem ile kullanıyorsun. Yorumların için şimdiden teşekkürler.

Wireless Adaptör Tavsiyesi. ( Win7 64Bit Desteği )
  • Yardımınız için teşekkür ederim. Bilmiyorum derken biraz fazla abartmışım galiba. Bu yazdıklarının hepsini yaptığım halde bağlantıda sorun yaşıyordum. Ama bir şekilde çözdüm. Sanırım aletin gelişmiş ayarlarından hallettim işi.

Bu arada modemimin güvenlik şifresini WEP olarak oluştrumuştum, bu bir sorun yaratır mı bilmiyorum.

Cihaza gelince. Gerçekten çok başarılı. Desktopumdaki hızla internete bağlanabiliyorum. TOKİ bloklarında oturuyorum, yani duvarlar kalın betonarme, buna rağmen neredeyse bütün bloktaki kablosuz modemleri gördü alet, evdekine de (arada 1 duvar var) maximum seviyede bağlanıyorum. İlgilenenlere tavsiye ederim.

Bence tek dezavantajı dış kasasının biraz narin olması, 7 yaşındaki oğlumun bacağı çarptığı için ayrılıyordu, ödüm koptu. Dikkat edilirse bu da sorun olmaz.
  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn422g-54m-2.4ghz-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd97005

Merkezi bir konumda oturuyorum bedava internet var dizüstü bilgisayarımda o ağı kullanıyordum fakat sürekli kopuyordu sinyal seviyesi 1-2 diş falandı cogu zaman ağı bulamıyordum bile.. Bu adaptörü satın aldım kesinlikle tavsiye ediyorum alacak arkadaslar hiç düşünmeden alsın hem ucuz hem işe yarıyor fakat biraz büyük ama olsun hakkını veriyor.Sinyal seviyesi 2 diş yükseldi kesinlikle kopmuyor.

Şuan adaptörle 980kb/sec e kadar download yapabiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyMontana1912 -- 8 Nisan 2010; 14:58:19 >

• arkadaşlar tp link tl wn 422 g win 7 - 64 bitte çalışır fakat internete giremezsiniz çok sorun çıkarıyor 32 bitte sorun yok ben almayın derim iyi günler
  • tp link tl-wn422 g win 7 - 32 bit kullanıyorum gayet memnunum 64 bitte kurdum kullandım bir sorun çıktığını hatırlamıyorum ama eğer bilgisayarın 4gb ramden fazla kullanıyorsan pc süper diyorsan 64 bit kullan yoksa boşuna uğraşırsın diyorum kolay gelsin
  • tp link wn 422g v1 ver. windows 7 de (64 bit) kaullanılabiliyor fakat mavi ekran hatası veriyor system 32/driver dosyasında bulunan uzantısı bu hataya yol acıyor driver olarak win 7 driveri yok fakat bu modelin v2 ver. win 7 32 ve 64 bit driveri var hataya yol acarmı bilemem denemek lazım!bu yüzden bende yeni bitane usb adaptör almayı düşünüyorum
  • slm herkese. Airtes rt 206 125 Mbps kablosuz modemim var. sağ dairem benden kablosuz laptopla. üst dairem masa üstüne kabloyla ve ben kendı masaüstü pc me kabloyla bağlanıyorum. evın heryerınde kablo oldu kaldırmak ıstıyorum. üst katım ve ben masa üstü bılgisyarımıza adaptor almak ıstıyoruz pahalı birsey olmasın. Aşağıdaki linktekilerden birisını almayı dusunuyorum. Sizce hangısını alayım?

http://www.hepsiburada.com/everest-zc-wl0123-wireless-network-usb-2.0-adaptor-antenli/productDetails.aspx?CategoryId=103939&productId=bd93612

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn722n-usb-150m-anten-kablosuz-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd97008&categoryId=103939

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn422g-54m-2.4ghz-usb-adaptor/productDetails.aspx?CategoryId=103939&productId=bd97005

harıcı anten bende yapabılırım. işimizi görürlermi. kablosuzdan bu olaya gecmek sıkıntıya sokarmı bizi. alt daire ve ben masaustunu kablosuza gecmek yan daireyle bırlıkte 3 kullanıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow_eagle -- 16 Nisan 2010; 1:54:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.