Şimdi Ara

wireless adaptörü ile cs go veya lol oynanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kablosus modemim mutfakta . Bizimkilerde orada kalması konusunda diretince bende masa üstü pc me wireless adaptörü almaya karar verdim. wireless adaptörü önerebileceginiz marka model varmı birde bir arkadasım cs go ve lol oynuyamassın onunla sıkaık internetten düşer filan dedi. Kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa böyle şeyler oluyormu? Şimdiden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wireless adaptör ile oynarsın ama çok kaliteli bir router'a ihtiyacın var. (dual band n ya da ac destekli.) haliyle maliyeti de fazla olur, mesafeyi ölçüp elektrikçiden cat6 kablo al. daha sonra sıcak silikon yardımı ile duvar kenarından odana kadar çek.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

wireless adaptör ile oynarsın ama çok kaliteli bir router'a ihtiyacın var. (dual band n ya da ac destekli.) haliyle maliyeti de fazla olur, mesafeyi ölçüp elektrikçiden cat6 kablo al. daha sonra sıcak silikon yardımı ile duvar kenarından odana kadar çek.

Bende düşündüm ama modem okadar sakat bir yerdeki anlatamam yani ordan kablo keçmek için dolabı filan deşmem gerek peki öyle bir wireless adaptörü senin dedin özelliklerde ortalama nekadar olur ?Tp-Link TL-WN822N 300 Mbps Kablosuz N USB Adaptör
    Diye birşey buldum bu işimi görürmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno23 -- 28 Haziran 2015; 14:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

quote:

wireless adaptör ile oynarsın ama çok kaliteli bir router'a ihtiyacın var. (dual band n ya da ac destekli.) haliyle maliyeti de fazla olur, mesafeyi ölçüp elektrikçiden cat6 kablo al. daha sonra sıcak silikon yardımı ile duvar kenarından odana kadar çek.

Bende düşündüm ama modem okadar sakat bir yerdeki anlatamam yani ordan kablo keçmek için dolabı filan deşmem gerek peki öyle bir wireless adaptörü senin dedin özelliklerde ortalama nekadar olur ?Tp-Link TL-WN822N 300 Mbps Kablosuz N USB Adaptör

aradaki mesafe ve duvar sayısı önemli. ben apple airport extreme kullanıyorum (ac destekli). 9 duvar arkasından sıkıntı olmadan oynayabiliyorum. linkteki router sana uyar diye düşünüyorum.

http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-Dual-Band-Anywhere-EA6300/dp/B00C0WZ9FW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1435490365&sr=1-1&keywords=linksys+ea6300&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

wireless alıcı olarak ise;

tp-link archer t4u alırsan sıkıntı yaşamazsın büyük ihtimalle. yine de kablo kadar performanslı olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

quote:

aradaki mesafe ve duvar sayısı önemli. ben apple airport extreme kullanıyorum (ac destekli). 9 duvar arkasından sıkıntı olmadan oynayabiliyorum. linkteki router sana uyar diye düşünüyorum.

http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-Dual-Band-Anywhere-EA6300/dp/B00C0WZ9FW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1435490365&sr=1-1&keywords=linksys+ea6300&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

wireless alıcı olarak ise;

tp-link archer t4u alırsan sıkıntı yaşamazsın büyük ihtimalle. yine de kablo kadar performanslı olmaz.

Modem olarak asus n140u almayı planlıyorum .

• Kısaca asus n14 u modem olarak alırsam üstünede tp-link arhcher t2u gömsem . Çekim gücünde aıkıntı çıkarsa 2 dsi lik antenleri 5 dsi ile değiştirsem ping olurmu? Lol ve cs go rahatc oynayabilirmiyim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.