Şimdi Ara

wireless adaptörü sinyal gücünü arttırmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar kafama takıldı wireless adaptörünün sinyal gücünü arttırmak mümkünmü
    mesela yerel çanak antene yükseltici takıldığında kanalları cam gibi çekmesi ????

• Güzel bişey kullanmadıgındandır 100metreden felan full hız cekiyor benimki,45tl felandı heralde KINAMAX markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav21

Güzel bişey kullanmadıgındandır 100metreden felan full hız cekiyor benimki,45tl felandı heralde KINAMAX markası

benimki kabında 3km çekim alanı yazıyor hatta bir tane şifresiz bulduğum ağdan giriyorum fakat uzaklarda biyerlerde 2 tane daha şifresiz var onlara ulaşmak için çünki bağlandığım ağ arasıra kapanıyor :D
  • 1. Eğer sinyal gücünü doğrusal ve açık alanda 2-3 km'ye kadar arttırmak istiyorsan antenli tip wireless adaptöre sahip olmalısın. Dahili gelen anteni rahatlıkla söküp onun yerine internette rahatlıkla bulabileceğin wireless anten uygulamalarından yapmalısın. (Bu uygulamalar genelde kolay bulunabilen malzemelerden yapılıyor. Örn. Şemsiyeden yapan bile var.)

2. Eğer bina içi, duvarların çekim gücünü etkilediği yerlerde sinyal gücünü 1-2 çubuk arttırmak istiyorsan; alüminyum folyoyu 1-1,5 mt kadar kesip Çukur olmayan veya hafif çukur olan bir metal kabı kaplayacak şekilde sar ve elinle kabın şeklini vererek kapla. USB ara kablo ile wireless adaptörü modeme doğru biraz yaklaştır. Wireless adaptörün altına bu folyolu kaseyi koy ve kablosuz ağları görüntüle yap.

2. uygulamayı evimde yaptım sinyal gücünün çok düşükken çok iyi olduğunu gördüm ve hala kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burhant

1. Eğer sinyal gücünü doğrusal ve açık alanda 2-3 km'ye kadar arttırmak istiyorsan antenli tip wireless adaptöre sahip olmalısın. Dahili gelen anteni rahatlıkla söküp onun yerine internette rahatlıkla bulabileceğin wireless anten uygulamalarından yapmalısın. (Bu uygulamalar genelde kolay bulunabilen malzemelerden yapılıyor. Örn. Şemsiyeden yapan bile var.)

2. Eğer bina içi, duvarların çekim gücünü etkilediği yerlerde sinyal gücünü 1-2 çubuk arttırmak istiyorsan; alüminyum folyoyu 1-1,5 mt kadar kesip Çukur olmayan veya hafif çukur olan bir metal kabı kaplayacak şekilde sar ve elinle kabın şeklini vererek kapla. USB ara kablo ile wireless adaptörü modeme doğru biraz yaklaştır. Wireless adaptörün altına bu folyolu kaseyi koy ve kablosuz ağları görüntüle yap.

2. uygulamayı evimde yaptım sinyal gücünün çok düşükken çok iyi olduğunu gördüm ve hala kullanıyorum.

soğol deneyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: burhant

1. Eğer sinyal gücünü doğrusal ve açık alanda 2-3 km'ye kadar arttırmak istiyorsan antenli tip wireless adaptöre sahip olmalısın. Dahili gelen anteni rahatlıkla söküp onun yerine internette rahatlıkla bulabileceğin wireless anten uygulamalarından yapmalısın. (Bu uygulamalar genelde kolay bulunabilen malzemelerden yapılıyor. Örn. Şemsiyeden yapan bile var.)

işte türk..sıkıştığında herşeyi yapabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.