Birkaç tane sorum olucak.Ben geçenlerde 4 portlu Airties wireless modem satın aldım. Hedefim şu:
1)Evdeki PC mi 2)2 farklı laptopu 3)Ve PS 3 ü internet erişimine açık hale getirmek.
Şimdi bunları yapabilmem için nelerin eksik oldugunu anlayamadım. Pc ye wirelss baglamak için wireless ethernet kartı da mı almam gerekiyor? PS3 ün wireless destegi varmı yoksa ona da bir aparat gerekiyormu? ALternatiflerim nelerdir?
Aydınlatabilirseniz sevinirim.
Normal PC ni ethernet üzerinden ( PC nin ethernetineden Wireless modemin ethernet girişine) bağlayarak PC ni internete çıkarabilirsin. ( Not: PC de ethernet kartı olduğunu varsayıyorum yoksa 5-10 YTL ye PCI alabilirsin) Laptoplarda Wireless ethernet desteği varsa sorun olmaz kablosuz internet bağlantın olur. PS3 de bildiğim kadarı ile Wireless desteği var oda kablosuz yada ethernetinden kablolu şekilde modeme bağlayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Starforces
Normal PC ni ethernet üzerinden ( PC nin ethernetineden Wireless modemin ethernet girişine) bağlayarak PC ni internete çıkarabilirsin. ( Not: PC de ethernet kartı olduğunu varsayıyorum yoksa 5-10 YTL ye PCI alabilirsin) Laptoplarda Wireless ethernet desteği varsa sorun olmaz kablosuz internet bağlantın olur. PS3 de bildiğim kadarı ile Wireless desteği var oda kablosuz yada ethernetinden kablolu şekilde modeme bağlayabilirsin.