Şimdi Ara

wireless ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversitemizde kablosu ağdan baglandıktan sonra şifreleme sayfası açılıyor ve bizim ögrenci numaramız ve şifremizi girmek için örneğin google.a girdigimzde otomatik şifre sayfası açılıyor ve şifremizi girerek internete baglanıyoruz

fakat sorun bnm bilg.da bu sayfa açılmıor :( ve şifremi giremiorum ve nete giremiorum :( napmam gerek bilmiorum explorerda chrome.da da denedim fakat olmuyor... lütfen yardım

not :http://www.bidb.gazi.edu.tr/kablosuz/download.pdf bu sitede adımlar gösterilmiş işte benim 2.adımdaki sayfa görüntülenemiyor

yardımlarınızı bekliyorum ark.lar

• Bilgisayarında Java yüklü mü?
  • eet yüklü
  • yarımcı olabilecel kimse yok mu arkadaşlar bugün yine denedim yine gelmedi sayfa :S giremiyorum internete :S

kimlik doğrulama sayfası açılmıyor :S
  • Ya tarayıcıdandır ya java'dan sen 2side değil diyorsun.

O zaman
    - Tarayıcının geçmişini ve geçici dosyalarını temizle. Bu iş için ne kullanışlısı Ccleaner programıdır.
    - Registry'i temizle. Glary Utilies ve Ccleaner beraber kullanman iyi olur. Hem pc'de hızlanmış olur.
    - Programları ve windows'u güncelle.
    - Arkadaşlarındaki yüklü programlarla sendekileri karşılaştır.

- Bunları yapmışken birde hdd'yi birleştir bari (Defraggler kullanabilirsin)
  • java tarayıcı ikisini de yeniden yükledim :S geçmişi fln da silip denedim ama yine olmamıştı.. sinir oldum tel.la bile girebiliyorum.. sinir etti

ekstra bir program yüklü degil kimsede ztn öle olsa saçma olurdu.. tarayıcıda bi sorun var dicem am chromeda da giremiorum firefox.da da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.