Bildirim
wireless ağa giremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Network Update seçeneğine girmişsiniz. Bu seçenek ile PSP nin yazılımı güncellenir. Sizin greceğiniz yer Network settings seçeneğinden ilk önce psp ye mevcut ağ bilgilerini kaydetmek ondan sonra Internet Browser dan internete çıkmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: rds
PSP ile internete girebilmek için herhangi bir kablosuz modemin alanı içinde olmanız gerekir. PSP nin sol tarafındaki wireless anahtarını yukarı doğru kaydırarak wireless aktif edilir.
Setting menüsünden Network Settings e girilir.
Infrastructure Mode seçilir.
New Connection seçilir.
Scan seçeneği üzerinde iken X tuşuna basılır.
Tarama işlemi sonucunda sinyal kalitesi ile birlikte bağlantı sağlanabilecek erişim noktaları listelenir. Bağlanmak istediğiniz erişim noktasının üzerine gelip X tuşuna basılır.
Sırası ile SSID - Security Settings ve varsa WPA key girilir. Adress settings Easy yapılır.
En son bağlantı adını sorar. Sağ oka bastığımızda yaptığımız ayarlar listelenir. Tekrar sağ oka ve X tuşuna basarak bu ayarları kaydederiz.
Daha sonra istenirse bağlantı testi için Test Connection a girebilirsiniz.
Internet Browser a girdiğinizde az önce ayarlamış olduğunuz bağlantı otomatik olarak kurulur.
http://resim.donanimhaber.com/m_33438884/mpage_1/key_//tm.htm#33440641
-
rds arkadaşımızın dediğini yaparsan çok kolay bir şekilde internete bağlanabilirsin -
Henuz ben de psp'den hic nete girmedim gerek kalmadı hic ihtiyac da olmadı ama oyle cok soru soruluyor ki baglantı hatalarıyla ile ilgili aklım almıo ne kadar zor olabilir ki, pspden nete girmeyi beceremeyen adslden nasıl baglıyor ewdeki pc'yi acaba?! -
Psp nin tarayıcısı ve önbelleği çok kısıtlı her siteyi açamıyor. -
Aşırı kolay olduğunun garantisini verebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X