Şimdi Ara

Wireless Bağlanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper nirvana nb ürün kodu : CN.VTI620A model laptop var bunun wireless sürücüsünü yükledim herşeyi tamam ama wireless düğmesine bastığımda ışık yanmıyor. dolayısıylada internete bağlanamıyorum.

Wireless : Atheros AR9285 Wireless Network Adaptör

İşletim Sistemi : xp/win7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhasebeci315 -- 15 Eylül 2011; 0:02:19 >

• wirelles aktif değilse bu tuş la aktif oluyor ve halen wirelles sinyal almıyorsa , aygıt yöneticisinden driver yüklü mü? + aygıt görünüyor mu? kontrol edin. bazen 1 tuş wirelles e atanırken bazende kısa yol tuşlarıda ( zaten ekran da kullanıcı menüsü gözükmesi gerek ) atanmış olabilir.

eğer daha önce bağlamıyor ama işletim sistemi değiştirme sonrası hata alıyorsanız , wirelles ( ağ bağlantısı ) ayarlarını da kontrol edebilirsiniz ,eğerki ADSL modem den kaynaklı sorun varsa ( ayarlarda değişme vb oldu ise ) , usb wirelles cihazı bulup ADSL MODEM i test edebilirsiniz,

cihaz garantili ise , en yakın casper a gitmenizde fayda var ( wirelles alıcı bazı laptop / notebooklarda değiştirilebilen bir parçadır )
  • Aygıt yöneticisinde bir sorun yok. aygıt görünüyor ve düzgün çalışıyor diyor.

format attıktan sonra wireless ışığı yanmamaya başladı.

win7 de normal kablolu ile denediğimde giriyor ama wireless ile girmiyor.

xp ile denediğimde wireless ışığı yanıyor ama internete girmiyor. burda da kablolu ile giriyor.

sorun giderme ile baktığımda kablosuz özelliği kapalı ve ağ kablosu takılmamış veya kablo kopuk olabilir diyo

nasıl iş anlamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhasebeci315 -- 15 Eylül 2011; 1:42:30 >
  • @ muhasebeci315

recovery format mı? kendiniz sistem yükseltme amaçlı hdd yi silip XP / WİN 7 kurmak için mi ? format attınız ?
  • orjinal win7 vardı hdd yi silip xp ile win7 kurdum tekrardan
  • yardım edebilecek yok mu
  • konu güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.