Arkadaşlar bir saat öncesine kadar herşey normal çalışıyordu. şimdi öncelikle otomatik ip'de modemi görüyor ama bağlanamıyor bir türlü. ip'yi elden girdiğimde bağlanıyor fakat sitelere girmiyor.
your gateway appears to be offline. diye bir hata mesajı buldum ama nasıl online yapacağım ağ geçidini bir türlü bulamadım veya sorunu çözemedim... yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadasım hata mesajının aynısını bende msn messenger'a baglanmak isterken almıstım. Komik ama modemi power düğmesinden kapatıp yeniden actım,yeniden Ip aldım ve sorun çözüldü. Denemişsindir belki ama paylaşmak istedim.
Saygılar...
arkadaslar sorun basitce anlatmak gerekirse su: modem acik ama internete bagli degil. :) connect veya online diye bi secenek olmasi lazim (benim modemde connect ama genelde online diye geciyo) modemi acar online ederseniz duzelir. daha koklu bi cozumdur resetlemek ama linksys lerde bazen ise yaramaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme