Şimdi Ara

Wireless bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende cisco wmp600N wireless kullanıyorum cs serverlarına girmeye çalıştığımda internet bağlantısı gidiyor sadece cs değil wow knight fiesta online runes of magic v.b oyunlardada aynısı oluyor 2 dk sonra geliyor bazen giriyor servera ping 5000-7000 oluyor cl_flushentitypacket yada connection problem yazısı çıkıyor bundan önce darkın range maxini kullanıyordum onda kasanın usb kısmına takıyordum %85 falan çekiyordu +5db lik anteni vardı müthişti 69 milyondu o şimdikini 125 milyona aldim bu kasanın içine takılıyor çubukları +1 dbydi 2 tane onları çıkarıp 2 tane +8db lik çubuk taktım %45 alıyorum cs serverlarına girmeye çalıştığımda ağ bağlantısı gidiyor hemen 2 dk sonra yine geliyor ne yapmalıyım rate ayarları olmuyor dns numarasını değiştirdim olmuyor çubukları değiştirdim olmuyor napmamı önerirsiniz ?

• slm. Keske almasaydın o cihazı. Bu ürünler her nekadar pahalıda olsa çekim gücü konusunda hep sınıfta kalıyorlar. Şuan deneyebileceğin tek şey modemini g dahada olmadı b moduna alıp eğer anteni varsa windsurfer uygulamak.
  • windsurfer hakkında bilgi verebilirmisin bana ?
  • Dahili anteni olan modemlerden almayın hocam. Mutlaka harici olanlardan olsun. Ne kadarda iyi marka olsa harici anten kadar verimli olmuyor dahililer. Modemin önünde sinyali engelleyecek birşey bulunmadığından da emin ol. inSSIDer 2.0 programını indirip, etrafındaki modemlerin hangi kanalı kullandığına bak ve onların kullandıklarından farklı bir kanal seç. Aynı kanal olunca sinyaller karışabiliyor. Modemde wireless hız ayarlarını 54mbps yap, auto olmasın, radyo türünüde g yap.

Eskiden kopma sorunu yoktu eminsin değil mi ? Var ise apartman içindeki kabloda da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 4 Şubat 2012; 17:37:22 >
  • eskiden 12 mb alıyordum kopma sorunu falan yoktu ama o farklı markaydı n yazıyoru bu ise en
  • ve ben apartmanın içinden çekmiyorum aramızda 80-100 metre var karşı binadan çekiyorum
  • pc ne taktığın kart bu tarz mesafeler için uygun diil. Highpower bir ürün diil çünkü. Windsurfer için google da arama yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOLU BAĞLANTI SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.