arkadaşlar bende tp-link td-w8901g modem var modemi kurdum kablolu olarak bağlanabiliyorum ancak diz üstü bilg. kablosuz bağlanamıyorum bilg. diğer ağları görüyo bnm ağın yanında çarpı işareti war"bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" " gibi bi yazı var yardım ederseniz sevinirim.
Ağın şifreleme türü nedir ? O çarpı işareti gördüğün ağa sağ tıkla ka blosuz ağlarda özellikler de orada şifreleme türü var eğer o AES ise Tkip yap bide WPA2 mi yoksa WPA olarak mı modemi kurdun oradan işaretleyerek ve şifreni yazarak tamam de daha sonra bağlanmayı dene.
o işlemi yaptım modemi wpa2 olarak kurdum ayarları ayarladım ancak olmadı ben modemi ilk kurduğumda kablosuz ağa bağlanıyordu ancak int erişimi yoktu biraz karıştırdıktan sonra bu hale geldi düzeltemiyorum ayarları resetlemenin bi yolu yokmu?
modemin şifresini değiştirmek ya da başka sebebler Den dolayı olan Sık ve Kolay bir Sorundur.Ayarlarla Alakalı pc ayarları) Ama pm yolu ile anlatmam daha kolay olur.İşletim sisteminin türünü pm yolu ile atarsan Yardımcı Olabilriim.