Şimdi Ara

Wireless bağlantısının sürekli kopması hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirkette wireless kopma sorunu yaşıyorum sürekli olarak. Siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım almak istedim yanlış yada eksik yaptığım bir şey mi var anlamadım. İlk önce size sistemimi anlatayım. Modem ve routerların kanallarını otomtik ve 6. Kanala kadar denedim herhangi bir düzelme olmadı.

Kurulum yapılan sistem 2 katlı bir iş yerinde olmakta.

1.katta kullanılan cihazlar : 1 adet modem, 2 adet access point. toplam : 13 pc ,13 telefon , 4 tablet bağlantı kuruyor bu katta.
    Modem : DSL-N66U Modem. Bütün Güncellemeleri yapıldı. Arayüz : 192.168.1.1 . DHCP aktif İpleri modem dağıtıyor. Çoğu Pc'nin MAC adresine göre Modem sabit İp dağıtıyor. Telefon ve tabletler otomatik İp alıyor. İp Dağıtmaya 192.168.1.2 den 192.168.1.254 e kadar gidiyor.

Access Point 1: 300Mbps Wireless N Access Point . Model No. TL-WA901ND. Bütün Güncellemeleri yapıldı. DHCP disable konumunda İpleri modem dağıtıyor . Wireless şifrelemesi WPA/WPA2 . Arayüz 192.168.1.254

Access Point 2:300Mbps Wireless N Access Point. Model No. TL-WA901ND Bütün Güncellemeleri yapıldı. DHCP disable konumunda İpleri modem dağıtıyor . Wireless şifrelemesi WPA/WPA2 . Arayüz 192.168.1.253

2.katta kullanılan cihazlar : 1 adet access point. toplam : 10 pc ,10 telefon , 2 tablet bağlantı kuruyor bu katta.
    Access Point 3: 300Mbps Wireless N ADSL2+MODEM ROUTER Access Point . Köprü modu olarak Access point olarak görev yapıyor. Bütün Güncellemeleri yapıldı. DHCP disable konumunda İpleri modem dağıtıyor . Wireless şifrelemesi WPA/WPA2 . Arayüz 192.168.1.252

Sorunlar
    1.Wireless ta gün içersinde kapmalar meydana geliyor.
    2. Access pointlere statik iplerinden ara sıra ulaşılamıyor.
    3.Kablolularda sıkıntı yaşamıyorum sadece kablosuzlarda yaşıyorum.
    Farklı modemlerlede denedim aynı sıkıntı devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.