arkadaşlar wireless çekim alanını arttırmak için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim iki karşılıklı dükkan arası 30 metre ancak ama çekmiyo düşüp duruyo yardımcvı olursanız sevineceğim
Ayıptır sorması, peki uydu antenleri kullansak, tam odak noktasına wi-fi cihazını yerleştirsek diyelim, birkaç kilometre öteye iletebilir miyiz? Uydu antenleri nasıl birbirlerini görecek derseniz, bilmem ki mesela lazer maskotlarla halledilebilir.
Ben de bu aralar bu tür hazır çözümleri araştırıyorum. Senin dediğin olayı yabancılar yapmış. Sanırım 60cm'lik bir çanak kullanılmış. Bu çanakla 8km ötedeki access pointleri yakalayabilmişler. Çanak kullanarak mesafeyi katlayabilirsin, fakat yağmur ve güneş için önlem alman gerekir. Eğer çanağı evin içinde tutacaksan sorun olmaz tabi.
bu tip bir çözümde line of sight denilen görme doğrultusunda haberleşme olacağı için alıcı ve verici KESİNLİKLE birbirini görmeli. Yoksa haberleşme olamaz. Kayıp da artar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme