merhaba arkadaşlar.ben yan binada oturan arkadaşımdan internetini kablosuz kullanıyorum.bilgisayarım dizüstü.bazen 3 kademe bazende 1 kademe çekiyor.arada sadece 3 duvar var.binalarımız bitişik.acaba ben accent point almadan wireless adaptör ile çekim gücünü en üst seviyeye çıkarabilirmiyim ?bu wireless adaptör bu iş için idealmi ?yoksa accent point şart mı arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: canbazgs58
merhaba arkadaşlar.ben yan binada oturan arkadaşımdan internetini kablosuz kullanıyorum.bilgisayarım dizüstü.bazen 3 kademe bazende 1 kademe çekiyor.arada sadece 3 duvar var.binalarımız bitişik.acaba ben accent point almadan wireless adaptör ile çekim gücünü en üst seviyeye çıkarabilirmiyim ?bu wireless adaptör bu iş için idealmi ?yoksa accent point şart mı arkadaşlar.
Wireless adaptör işine yaramaz çünkü w.adaptör kablosuz interneti olmayan masaüstü veye laptop bilgisayarlar için kablosuz internet sağlar hiç bir etki etmez . Ama accent point işini görür. Saygılarımla...
acces point kullanman lazım dostum başka olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme